reklama
tylko wlasnie ja okresu nie mam od jakiegos czasu, taaakie baardzo nieregularne były
i wiem że mało śluzu było wiec nie nastawiałam się że wyjdzie coś z tego ale tak troszkę chciałam
ale będziemy się starać na pewno znów tylko niech ten śluz się pojawi
i wiem że mało śluzu było wiec nie nastawiałam się że wyjdzie coś z tego ale tak troszkę chciałam
ale będziemy się starać na pewno znów tylko niech ten śluz się pojawi
Elżbietka
mother of two sons&angel
joasiah , spokojnie, dopóki nie ma @ - jest nadzieja! z testami różnie bywa. który dzien cyklu dziś masz?
ale właśnie to tak jest że ja od jakiegos czasu nie mam okresu a kochalismy się niedawno jakieś 10 dni temu i sluzu było mało więc i tak myslę że nic z tego nie wyszło po prostu i nawet nie wiem kiedy mialam ostatni okres nie zapisałam po prostu
i taka durnego nadzieja jest kiedy siep ojawi okres zeby wiedzieć kiedy ta owulacja jest echhh
chcę iśc do ginekologa żeby wywołac w koncu ten okres ale oczywiście terminy dłuuugie że szok a ja nie chcę tak czekać cholercia
i sama nie wiem co mama robić ja to jakaś niecierpliwa jestem :
i taka durnego nadzieja jest kiedy siep ojawi okres zeby wiedzieć kiedy ta owulacja jest echhh
chcę iśc do ginekologa żeby wywołac w koncu ten okres ale oczywiście terminy dłuuugie że szok a ja nie chcę tak czekać cholercia
i sama nie wiem co mama robić ja to jakaś niecierpliwa jestem :
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Mam takie pytanko.
Patrząc na teorię ,że dziewczynkę powinno począć się przed dniem owulacji ... to........ co mam zrobić w tym przypadku
Dzisiaj robiłam test owulacyjny który wsakzuje że OWULACJA będzie w ciągu 1,5 dnia czyli do 36 godzin.
Wczoraj z mężykiem przytulaliśmy się wieczorkiem.Czyli minęło już 24godziny....
Czy mam przytulanko dzisiaj powtórzyć ....... czy lepiej już nie ....Wolałabym żeby zagnieździły plemniczki panienki a nie .... te męskie.
Prosze o podpowiedź...
Niby żeńskie moga siedzieć przy jajeczku i 5 dni.
Prosze o pomoc.
Patrząc na teorię ,że dziewczynkę powinno począć się przed dniem owulacji ... to........ co mam zrobić w tym przypadku
Dzisiaj robiłam test owulacyjny który wsakzuje że OWULACJA będzie w ciągu 1,5 dnia czyli do 36 godzin.
Wczoraj z mężykiem przytulaliśmy się wieczorkiem.Czyli minęło już 24godziny....
Czy mam przytulanko dzisiaj powtórzyć ....... czy lepiej już nie ....Wolałabym żeby zagnieździły plemniczki panienki a nie .... te męskie.
Prosze o podpowiedź...
Niby żeńskie moga siedzieć przy jajeczku i 5 dni.
Prosze o pomoc.
reklama