reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie...

Witam, dlugo nas nie bylo. Macius ma juz 12 zabkow na wierzchu. Dolne i gorne jedynki, dwojki i czworki. Te ostatnie szly przez 2 miesiace! A teraz juz widze, ze trojki pchaja sie na swiat! Na dole z prawej strony juz widze przez dziaselko rozek trojeczki. Zauwazylam, ze Maciusiowi wszystkie zabki pojawiaja sie w okreslonej kolejnosi-najpierw na dole z prawej strony, potem z lewej a potem na gorze z prawej i z lewej.

reklama
U nas stan zębów 16 do 10 dla Igora i chyba idą mu piątki..... a u Nataszki jak na razie za bardzo nie widać dalszych ząbków ma jedynki i dwóji oraz 2 czwórki.

Luczynko,kiedys pytalas o 3jki i 4rki. ;-)
Powiem Ci,ze u Nas z tymi zabkami to jest tak,ze trojki wychodza Zuzi w 1-2 dni od pojawienia sie babla.
Czworke ma tylko jedna. I hm... Wyszedl Jej kawalek 25. grudnia,czyli prawie miesiac temu,no i jakos do konca jeszcze nie chce sie pokazac ten zabek. :sorry2: :baffled:

Tyle,ze Zuzia zabkuje po cichutku... ;-) Tfu tfu,odpukac! :-)

Myliłam się.Zastanawiał mnie płacz w nocy Pati i zajrzałam bardziej w buźke.Wyszła jej prawie dolna czwórka.Pewnie za to mi nie jadła i płakała.

reklama
Do góry