reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

Zuzi wczoraj wyszedl

11 ZABUS! LEWA GORNA CZWORKA!

Kurcze,tak sie zastanawiam,czy to nie 5tka... :confused: :sorry2: Bo miedzy trojka a tym nastepnym zebem wyczulam jakas szpare,ale do konca nie jestem pewna,bo Zuzi nie odpowiadalo szperanie w buzi. :-p :zawstydzona/y: Lekarka mowila mi,ze to calkiem mozliwe,iz wyszla 5 zamiast 4,hehe. :-p ;-)

A u nas zaczela sie akcja gorne TROJKI :baffled:

Powodzonka! :tak:

reklama
Misiał nadal ma przebite tylo 4 jedynki, ale zauwazyłam wczoraj też już prawie,prawie przebitą górną prawą dwójkę :tak:, a na dole ma bardzo rozpulchnione dziąsło gdzieś w okolicach 4 lub 5, dziwnie mu te ząbki idą :confused: no ale dobrze że idą, bo już myślałam że się na 4 jedynkach skończy :zawstydzona/y::sorry2:

Gratulujemy nowych ząbków a u Natalki stan ząbkowy:11 + już prawie dolna dwójka;-)sypnęło zębolami:-)

Neli wyszły już 3 trójeczki teraz czekamy na 4 a wszystko w przeciągu 3 tyg - namęczyła sie - stan uzębienia na dziś to 15 ząbków

Miałam dziś okropną noc :no: Michasiowi idą chyba wszystkie zęby na raz :szok: :szok: dotychczas miał tylko 4 jedynki, wyżynają mu się pozostałe ząbki w tym samym czasie, cztery dwójki i cztery trójki są prawie na wierzchu i do tego jedna czwórka :szok: :no: Idzie mu 9 zębów na raz :szok::no:
W nocy miał 40 stopni gorączki, płakał i trzymał rączki w buzi :-( bidulek, tak mi go szkoda, widać, że go bardzo boli. Poza ta temperaturą nic mu nie dolega (nie ma katarku, czy kaszelku więc to od zebów ta gorączka :-()
Prawie wcale nie spalismy, Michaś dostał panadol w zawiesińce i po pewnym czasie gorączka zelżała, ale i tak ze spaniem było słabo :no:

Ledwo żyje :no: ...

Ja noc miałam podobną.Trzy razy budziła się z płaczem,w końcu posmarowałam jej dziąśła żelem i dałam Panadolu. W ciągu dni tez obudziła się z płaczem.Ogólnie jest marudnai płaczliwa teraz,więc chyba to tez zęby.

Gratki dla nowych ząbków;-)
Wojtusiowi właśnie sie wykluły 2 trójki górne i też wysoko gorączka nas zaskoczyła oraz wieeeelki płacz i zwracanie obiadu.

reklama
Do góry