reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, uwielbiam Twoje historyjki z tesciowa w tle Odrazu humor mam lepszy :-) Wiem, ze sa to sytuacje, w ktorych Tobie nie jest do smiechu, ale opisujesz to w taki sposob, ze chyba najwiekszy ponurak by sie usmiechnal :-)
Co do walenia glowka, hehe, to Sara u lekarza na kontroli bioderek tak przydzwonila o blat drewniany jak ja ubieralam. Podniosla glowke i zamiast spokojnie ja opuscic to zrobila to tak gwaltownie i wydalo to taki dzwiek, ze cala poczekalnia zamarla, a moje dziecko pelny usmiech :-) Mala masochistka z niej rosnie :-)
Silunia, Twoja tesciowa tez "w deche" Haha.
Ja mojej przestalam byc ulegla jak kiedys. Jak mi sie cos nie podoba to mowie Jej prosto z mostu, ze Sara tak nie lubi i juz :-) Chociaz moja bardzo sie stara i dobra kobitka z niej jest :-)
Co do walenia glowka, hehe, to Sara u lekarza na kontroli bioderek tak przydzwonila o blat drewniany jak ja ubieralam. Podniosla glowke i zamiast spokojnie ja opuscic to zrobila to tak gwaltownie i wydalo to taki dzwiek, ze cala poczekalnia zamarla, a moje dziecko pelny usmiech :-) Mala masochistka z niej rosnie :-)
Silunia, Twoja tesciowa tez "w deche" Haha.
Ja mojej przestalam byc ulegla jak kiedys. Jak mi sie cos nie podoba to mowie Jej prosto z mostu, ze Sara tak nie lubi i juz :-) Chociaz moja bardzo sie stara i dobra kobitka z niej jest :-)
dominique.p
Fanka BB :)
Tak wychowala, ze P. np. ma 30% niedosluchu na jedno ucho (od 6 tygodnia zycia chorowal - zapalenie pluc, ucha, anginy, itp., tak go przegrzewala, no i pewnie darla mu sie tez do ucha), ma chroniczny niezyt nosa i czeste infekcje (wyjmowala mu patyczkiem z wata gluty z nosa i mu zdarla rzeski ze sluzowki, o czym P. sie dowiedzial dopiero jako dorosly od laryngologa).
P. miał jeszcze siostre, ale jej nie znalam, bo zmarla 10 lat temu:-(
P. miał jeszcze siostre, ale jej nie znalam, bo zmarla 10 lat temu:-(
A ja sie zatanawialam dlaczego moj P. taki "wybrakowany"... Alergia od sterylnosci na najwyzszym poziomie itd. A szwagier, karmiony od 6 m-ca grochowka na wedzonce (ze wspolnego garnka) wyglada jak Ursus! ;-)
Swietne porownanie, jeszcze nigdy czegos takiego nie slyszalam
Apropo tesciowej...mojej widze pada juz na głowe...chco do niedawna uwzałam ja za spoko babke...a więc tescie wybudowali dobie domek na wsi góra niby jest nasza i sami musimy ją sobie wykanczac , zajezdzamy ostatnio zobaczyc jak koles pomalował no i wchodze do tesciowej pokoju na zielono sobie walneła zreszta bardzo ładny i mowie do niej zartem depresja ci w nim nie grozi... a ona po jakiejs godzinie mowi do mnie tak...ja depresji nie mam , robiłam badania nawet nie mam miazdzycy to wy ze mnie robicie chorą...co do czego??? normalnie nic juz nie mozna powiedziec bo wszytsko bierze do siebie...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jaaga, tak to juz jest ze starszymi ludzmi, slysza to co chca uslyszec, a zarty biora do siebie na serio Czasami lepiej sie nie odzywac niz powiedziec za duzo, nawet jezeli mialo sie dobre intencje
reklama
Podziel się: