reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie...

reklama
W Wigilie zauważyłam u Kamilka przebitą brakującą dolną lewą dwójeczkę. Kamilek ma już 12 ząbków :-);-):-D:tak: Nieporzebnie się martwiłam, że brakuje mu tej jednej dwójeczki przed trójeczkami :-D

Gratulujemy nowych ząbków:tak:
U nas dolne dwójki idą od kilku miesięcy i nie mogą wyjść:baffled:Wojtuś ma 10 ząbków

A u nas horror :-:)no: Tak jak byl problem z prawa gorna czworka-przebijala sie ponad miesiac :szok::no::-:)wściekła/y: To to samo jest z prawa dolna czworka. A ja juz wysiadam psychicznie :-(Co chwile biegunka, bol dziasla, krzyki, nieprzespane noce, poprostu bardzo zle :-:)-:)-(
Na szczescie to juz ostatnia czworka bo Oliwka ma juz 11 zabkow :tak:

Mam pytanie do Mam dzieci ktore maja juz trojeczki. Jak oceniacie wyzynanie sie trojek-bylo gorsze od czworke czy odwrotnie? Bo jesli jeszcze gorzej to ja chyba lece do apteki po relanium :baffled::-(

reklama
Do góry