reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co moje dziecko dziś wymysliło??:)

reklama
no proszę!!!! sprytna Karolka!!! Kuba swego czasu najadł się sudocremu ;D, na szczęście nic mu nie było.

A ja się wczoraj przeraziłam, bo dziecko mi z domu zniknęło. Rano, krzątałam się po kuchni, on łaził po mieszkaniu, jak zwykle sobie gadając czy śpiewając (ja nie umiem rozróżnić :p ;)) . No i w pewnej chwili przestałam go słyszeć, myślę: O! coś się dzieje! No to szukam synka w 1 pokoju - nie ma, to samo w 2 i 3 pokoju, łazience - dalej nic! P. wychodził wcześniej to już pomyslałam, że mały polazł za nim jakoś. No ale to przecież niemożliwe. Jak kamień w wodę!!! No to rundka po mieszkaniu jeszcze raz. No i wreszcie go znalazłam!!! siedział łobuziak pod ławą i skubał sobie słodkiego wafla ściągniętego z tależyka, z ławy. Siedział jak trusia i skubał, pojadając oczywiście.
Ostatnio nauczył się łobuziak włazić na fotele i ława już nie jest żadną przeszkodą, jest wręcz wyzwaniem :laugh:

no moje dziecko dziśś po raz pierwszy (i na razie po raz ostatni) powiedziało MAMA i nawet mój mąż to słyszał więc nie powie że ściemniam no ale jak juz napisałam było tylko raz i to ma mi starczyć bo kochany Staś dalej upiera się prz BABA

To gratulacje dla małych gadułek :laugh:

U nas tata jest na pożądku dziennym a ostatnio Karolka powiedziała, mama am am i pokazała flipsa ale to też było tylko raz i pewnie przypadkiem, ale fajnie takie pierwsze zdanie ;) mojego dziecka.

Moniko, z tym sudocremem to może lepiej było wsmarować i zaczekać aż się wchłonie, hihihi.

nastka mówi mama i tata ale jakby jeszcze nieświadomie, raczej powtarza, a nie mówi sama z siebie. A jak widzi jedzonko to zbliża się z wzrokiem utkwionym w jedzonko i mówi: mniam-mniam-mniam.

Słodka jak truskaweczka!

Avocado to była taka warstwa, że starczyłaby dla niejednego dziecka ;) noooo a na scianie mam tłuste plamy Picassa 8)

reklama
w ostatnich dniach moja Wiki zaczeła mówic mamam, tatat i tam. No i potrafi przylozyc glowke do wiaderka i do niego drzec pusia. :)))

Do góry