reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Iza na necie ten zestaw upolowałaś? Ja właśnie poszukuję czegoś porcelanowego dla Olia na Mikołaja dostanie zestaw - talerzyk, miseczkę i kubeczek porcelanowy z księżniczką, w pięknym okrągłym kartoniku ;-)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Dziewczyny a od kiedy takie rowery?
Mogą być już na przyszły letni sezon?
ROWER ALPINO 12 JENNY wysyłka + POMPKA GRATIS!!! (1307795307) - Aukcje internetowe Allegro
Daga nie kupuj tego drugiego, nim wógle nie można ruszyć z miejsca - jest beznadziejny - stoi u mnie w garażu
Mogą być już na przyszły letni sezon?
ROWER ALPINO 12 JENNY wysyłka + POMPKA GRATIS!!! (1307795307) - Aukcje internetowe Allegro
Daga nie kupuj tego drugiego, nim wógle nie można ruszyć z miejsca - jest beznadziejny - stoi u mnie w garażu
Mnie sie wydaje ze ten rowerek to jak skoncza 3 latka.. Julka jezdziła na podobnym jeszcze w tym roku tyle ze siodełko na maxa Na zajaczka dostanie nowy. a ten w spadku młody odziedziczy
W tym roku Krzys miał taki jak wczesniej pokazywałyscie z kubusiem (w tym stylu) i nie siegał jeszcze do pedałow wiec wna wiosne mam nadzieje bedzie ok i wtedy zacznie pedałować..
W tym roku Krzys miał taki jak wczesniej pokazywałyscie z kubusiem (w tym stylu) i nie siegał jeszcze do pedałow wiec wna wiosne mam nadzieje bedzie ok i wtedy zacznie pedałować..
mamjakty
styczniówka 2009
Córeczka mojej kuzynki też przesiadła się na tego typu rowerek jakoś jak trzy latka skończyła. Też wydaje mi się, że na tę wiosnę i lato taki rowerek będzie jeszcze za duży na nasze szkraby
reklama
Madziu fajna fotka! a ja już się nie mogę doczekać jak Laura zobaczy konika!on jest rewelacyjny
Moja ma rowerek taki jak córcia kuleczki, jej się podoba, troszkę się go ciężko pcha ale całe wakacje jeździła, teraz już dostaje do pedałów, myślę, że dopiero na 3 latka jej kupimy taki większy rowerek.
Moja ma rowerek taki jak córcia kuleczki, jej się podoba, troszkę się go ciężko pcha ale całe wakacje jeździła, teraz już dostaje do pedałów, myślę, że dopiero na 3 latka jej kupimy taki większy rowerek.