reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki

My mamy ten 2 rowerek ( co melody link dawała)
u nas się sprawdził...bardzo często w lecie nim jeździliśmy..Filip bardzo lubił..a i ja na niego nie narzekałam :-)
Teraz schowany poczeka do wiosny~!

reklama
U nas Tusiek rowerek będzie miał po bracie, już się przymierza :-p. A gwiazdka przyniesie im kuchenkę, starszak się uparł, wiec mlody nie ma nic do gadania ;-). A tak na serio to Tusiowi powinnam kupić piłkę i samochody do rozwalania, ewentualnie dać kredki i wyjść z pokoju, już tapet nie będę potrzebować...
No a kuchnię to chcę zrobić z szafki, sprzęty zamówimy u rodziny i będzie fajnie :-). trochę rzeczy do kuchni porobimy metodą recyklingu z tego co mamy :-).

Kuchenkę mamy w spadku po koleżance potykała sie o nią w domu to przytargała do nas (my w zamian uraczyliśmy ja mata huśtawką i innym dobrem dla młodszego:-D:-p) teraz muszę codziennie gotować z synem na jego sprzęcie :-D

Fajnie gdy chłopcy kucharzą :-) Ja myślałam o kupnie kolejki, bo młoda bardzo sie ożywia na wszelkie ciuf, ciuf. Wczoraj kupiłam książeczke z serii Stacyjkowo :rofl2:

Kupinosia mamy bardzo kreatywną 6 letnią sąsiadkę to właśnie dzięki niej nasz zestaw rupieci powiększył się o kuchenkę i różowo-fioletowe żelazko:-D chciała jeszcze oddać Kubie mały domek dla lalek:baffled: Zdradziła mi w tajemnicy że Mikołaj ma jej przynieść chomiki Zhu Zhu i musi zrobić miejsce w pokoju:-D

Kuchenkę mamy w spadku po koleżance potykała sie o nią w domu to przytargała do nas (my w zamian uraczyliśmy ja mata huśtawką i innym dobrem dla młodszego:-D:-p) teraz muszę codziennie gotować z synem na jego sprzęcie :-D

ooo właśnie ja chcę kupić młodej kuchnie na urodzinki!! polecacie jakieś konkretne?? anihira a mogłabyś wkleić fotkę jak taka kuchnia wygląda złożona w realu?? duża ona jest czy taka mini?? bo te rysunki na kartonach nie przemawiają do mojej wyobraźni!

a mikołaj jej przyniesie lalunie i wózek:p
chciałabym również stoliczek z krzesełkami ale zobaczymy...dziura w koncie sięga dna...

Ola dostała mini kuchenkę, taką:
MAŁA KUCHARECZKA KIDDIELAND KI41194 TANI KURIER (1335363475) - Aukcje internetowe Allegro
ona jest naprawdę mini ale Oli taka pasuje :) My nie mamy za dużo miejsca na takie większe kuchnie, przy których można stać i coś pichcić ;) Ta stoi na stoliku i Ola sobie przy niej coś majstruje ;) Poza tym Ola potrafi się czymś zająć na chwilkę - ta kuchenka bardzo ją zainteresowała, ma fajne dźwięki :) Szkoda tylko, że te owoce i warzywa z lodówki są na stałe (nie można ich wyjąć) i kurczak w piekarniku też jest przykręcony :) Ale może to i dobrze, przynajmniej Młoda nie pogubi żadnych części ;)
Ale ogólnie polecam ;)

Ta kuchenka ma kilka lat gada po angielsku i już nie ma naklejek firmowych:-D ale wygląda jak na zdjęciu (trochę niewyrazne)

reklama
Do góry