reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki

my mamy taką... jest dośc duza Dodatkowo mamy dokupiony zestaw naczyn (plastikowe i kosz piknikowy porcelanowy ) i dużżżżżżżżą torbę z jedzeniem 0k 200 sztuk
Młody tez bardzo lubi gotowac...
9a63xs.jpg

reklama
O rety Madzia wy o macie taką wypasioną!!!!!!!!!!!!!!!
Kubuś wygląda super przy garach!!! zawsze mnie rozczulali tacy faceci(dlatego wybrałam sobie kucharza na partnera tyle tylko ,że on nie gotuje:p) a ta kuchnia właśnie taka w sam raz!!!!
ja się strasznie napaliłam na tę kuchnie i na opakowaniach podane są zwykle wymiary około 60/60 no i mi się wydaje że to mało!!

Mnie sie wszystkie podobają a najbardziej te nowoczesne bezpalnikowe. Olce to pewnie bez różnicy. Najpierw urządze jej pokoiczek a potem pomyślę gdzie upchać ewentualną kuchenke. Jeździk, wózek i konik stoją u nas. Krzesełko do karmienia praktycznie można już wynieść do piwnicy, bo tylko zawadza.
Madzia - gdzie trzymasz kuchenka Julki ?

Ostatnia edycja:
Madzia wow jaka kuchnia, sama taką bym się pobawiła.

Oliwia na gwiazdkę ale nie pamiętam ile miała lat dostała kuchnię z biedronki, na początku nie była nią zainteresowana ale teraz z Blanką razem gotują, robią kawkę. Kuchnia stoi u dziadków bo u nas nie ma już miejsca na te zabawki a przy okazji jak jesteśmy u dziadków to mają czym się bawić.

pysia mój mały ma taki motor i powiem Ci,że bardzo lubi na nim jeździć.
Nauczył się do przodu i do tyłu bez problemu.Z początku stał w domu bo mam duży pokój ale wyniosłam go do komórki .Czasem na klatce pojeździ jak idziemy np.po ziemniaki :tak: a na wiosnę bedzię jak znalazł a do tego się nie znudzi.

Długo myśleliśmy nad prezentem, moja córka (na wiosnę skończy 4 lata) na rowerku nie bardzo w minione lato chciała jeździć:eek::sorry:, Mati 2 latka, więc nie wiem, czy będzie umiał, ale po to jest auto 2osobowe, żeby Natasia go woziła, no i mamy joystick dla rodziców, czyli sobie do parku na wiosnę będziemy śmigać:tak::-D.

pysia super pomysł!! jeep rewelacyjny!!

Mój mąż chce na gwiazdkę też kupić Filipowi auto na akumulator, takie z pilotem dla rodzica...
kurcza próbuję mu to wybić z głowy bo nie bardzo mamy miejsce do trzymania tego auta....no ale chyba mi się nie uda ;-)

reklama
Ola dostała od wujka pod choinkę domek edukacyjny Kiddieland - ten, o którym Kuleczka kiedyś wspominała - bardzo fajny, Ola jest nim super zainteresowana :)
Poza tym dostała mikrofon i śpiewa nam non stop :)
A najfajniejsze jest karmienie lal, misiów, zwierzątek - ogólnie gotowanie :) Wozimy lale jedna po drugiej w wózeczku, karmimy, kładziemy spać :)
I jeszcze budowanie wieży z klocków drewnianych - bardziej te drewniane preferuje od lego.
Piłki, balony - też bardzo są interesujące ;)
Książeczki stały się bardziej interesujące, siada nam na kolana i razem przeglądamy i opowiadamy co widzimy - jak zaczynamy czytać to nie da rady, woli jak pokazuje paluszkiem i mówimy co to jest, albo ona pokazuje i próbuje naśladować jakieś zwierzątka. Bardzo interesująca jest książeczka z tzw okienkami - pod którymi coś się ukrywa :)

Do góry