reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki

Mój już złożony i jest super! Odgłosy fajne:) My mamy konika ciemnobrązowego. Jest śliczny i czeka schowany do Wigilii.

reklama
A ja chcę się Was poradzić a propos rowerka, który Ola ma dostac od chrzestnego.

Ten:
na PREZENT ROWEREK KUBUŚ PUCHATEK 3koła od15mcy (1329763678) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ten
ROWEREK, ROWER DASZEK - ANGIELSKI MODEL + GRATIS (1316386623) - Aukcje internetowe Allegro

Zadne rowerki żabki, misie i pandy... podobają mi się juz takie "doroślejsze". Ten drugi ma więcej mozliwości jeśli chodzi o dopasowanie siedziska, ma podnożki a ten pierwszy jest śliczny i ma wszystko co chcę i te koła jakieś takie porządniejsze, ale nie jest aż tak elastyczny. Co radzicie?

Daga- też tak pomyślałam że o to właśnie chodzi... zabezpieczenie producenta tylko że to bez sensu
melody- jak dla mnie to też ten pierwszy zdecydowanie ładniejszy, ale nie wiem jak z nimi w praktyce

Mnie osobiście z tych dwóch ten pierwszy sie bardziej podoba, ale trudno mi cokolwiek więcej powiedzieć bo Basia też jeszcze nie ma rowerka.

Melody - mi osobiście bardziej podoba się ten pierwszy, Karolci zresztą też (ale ona strasznie lubi Puchatka, więc nie wiem, czy jest obiektywna :-D). My w tym roku musiałyśmy mieć taki z podnóżkiem, bo Karolcia nie sięgała nóżkami do pedałów :sorry: na szczęście dostałyśmy rowerek w spadku po kuzynce,więc teraz jak bedziemy kupować, to już taki normalny ...

reklama
My kupiliśmy na wiosnę tego typu rowerek
Rowerek smart trike! (1323104153) - Aukcje internetowe Allegro
tego naszego nie mogę znaleźć, ale to chyba taki tylko inny kolor nasz ma.
Mi zależało na tej barierce i podnóżkach - i też wolałam zwykły rowerek. Nam się bardzo sprawdził, Ola lubi w nim jeździć. Pewnie na tę wiosnę barierkę zdemontujemy. Jest o tyle fajny, że posłuży nam jakiś czas ;) Wszystko stopniowo można demontować i zostaje sam trójkołowy rowerek. Ale w sumie nie wiem czy jakbym teraz miała kupować rowerek to czy bym się na taki zdecydowała, bo w sumie dzieci są już większe i ta barierka nie będzie już konieczna..

Do góry