reklama
daga23
Entuzjast(k)a
Kupinosia bo przeważnie na zabawkach jest że od 3 roku życia, my wzięliśmy tego rudego, mąż go wczoraj złożył w pracy i jak dochodzą płozy to jest ciutkę wyższy i jest super już nie mogę doczekać się stycznia
Madziu tu masz gazetkę biedronki http://www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/pomysly_pod_choinke/
Madziu tu masz gazetkę biedronki http://www.biedronka.pl/oferta/inspiracje_tygodniowe/pomysly_pod_choinke/
A ja chcę się Was poradzić a propos rowerka, który Ola ma dostac od chrzestnego.
Ten:
na PREZENT ROWEREK KUBUŚ PUCHATEK 3koła od15mcy (1329763678) - Aukcje internetowe Allegro
Czy ten
ROWEREK, ROWER DASZEK - ANGIELSKI MODEL + GRATIS (1316386623) - Aukcje internetowe Allegro
Zadne rowerki żabki, misie i pandy... podobają mi się juz takie "doroślejsze". Ten drugi ma więcej mozliwości jeśli chodzi o dopasowanie siedziska, ma podnożki a ten pierwszy jest śliczny i ma wszystko co chcę i te koła jakieś takie porządniejsze, ale nie jest aż tak elastyczny. Co radzicie?
Ten:
na PREZENT ROWEREK KUBUŚ PUCHATEK 3koła od15mcy (1329763678) - Aukcje internetowe Allegro
Czy ten
ROWEREK, ROWER DASZEK - ANGIELSKI MODEL + GRATIS (1316386623) - Aukcje internetowe Allegro
Zadne rowerki żabki, misie i pandy... podobają mi się juz takie "doroślejsze". Ten drugi ma więcej mozliwości jeśli chodzi o dopasowanie siedziska, ma podnożki a ten pierwszy jest śliczny i ma wszystko co chcę i te koła jakieś takie porządniejsze, ale nie jest aż tak elastyczny. Co radzicie?
izkab
matka wariatka
Melody - mi osobiście bardziej podoba się ten pierwszy, Karolci zresztą też (ale ona strasznie lubi Puchatka, więc nie wiem, czy jest obiektywna ). My w tym roku musiałyśmy mieć taki z podnóżkiem, bo Karolcia nie sięgała nóżkami do pedałów na szczęście dostałyśmy rowerek w spadku po kuzynce,więc teraz jak bedziemy kupować, to już taki normalny ...
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
My kupiliśmy na wiosnę tego typu rowerek
Rowerek smart trike! (1323104153) - Aukcje internetowe Allegro
tego naszego nie mogę znaleźć, ale to chyba taki tylko inny kolor nasz ma.
Mi zależało na tej barierce i podnóżkach - i też wolałam zwykły rowerek. Nam się bardzo sprawdził, Ola lubi w nim jeździć. Pewnie na tę wiosnę barierkę zdemontujemy. Jest o tyle fajny, że posłuży nam jakiś czas Wszystko stopniowo można demontować i zostaje sam trójkołowy rowerek. Ale w sumie nie wiem czy jakbym teraz miała kupować rowerek to czy bym się na taki zdecydowała, bo w sumie dzieci są już większe i ta barierka nie będzie już konieczna..
Rowerek smart trike! (1323104153) - Aukcje internetowe Allegro
tego naszego nie mogę znaleźć, ale to chyba taki tylko inny kolor nasz ma.
Mi zależało na tej barierce i podnóżkach - i też wolałam zwykły rowerek. Nam się bardzo sprawdził, Ola lubi w nim jeździć. Pewnie na tę wiosnę barierkę zdemontujemy. Jest o tyle fajny, że posłuży nam jakiś czas Wszystko stopniowo można demontować i zostaje sam trójkołowy rowerek. Ale w sumie nie wiem czy jakbym teraz miała kupować rowerek to czy bym się na taki zdecydowała, bo w sumie dzieci są już większe i ta barierka nie będzie już konieczna..