reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawy i zabawki

ja już wymyśliłam prezenty dla dziewczynek na mikołaja i gwiazdkę. Mikołaj: dostaną puzzle, Blanka drewniane a Oliwia normalne i słodkości. Gwiazdka: Blanka bobaska z nosidełkiem bo jest wojna o jedno w domu a że lubi bawić się to oki, Oliwia lalka barbie bo już coś wspomina. 2 urodziny Blanki koń na biegunach teraz ma być w biedronce.

reklama
A polecacie jakieś specjalne sanki? My w tamtym roku nie miałyśmy a teraz chcę kupić i się zastanawiam, drewniane czy plastiki, z bajerami czy bez?:-)

sanki mamy metalowe z oparciem gdzie jak dziecko już jest większe to oparcie można ściągnąć, w tamtym roku Blanka nie jeździła a w tym jeśli tylko będzie śnieg to pewnie tak i pewnie przyjdzie nam kupić drugie sanki.

Moje maluchy jezdziły razem i mam nadzieje ze teraz tez tak będzie

Julka od tego roku bedzie sie uczyc na łyzwach - sprzet zakupiony dla mamy i córki

Mamy sanki metalowe z oparciem. Kiedyś na nich jeździł mój mąż z siostrą :tak: Teściu złota rączka odrestaurował je i wyglądają jak nowe. W zeszłym roku sie nie sprawdziły bo Ola na mroźnym powietrzym to tylko myślała o spaniu w wygodnym wózeczku :-D

Ładny ten konik z biedronki. Widziałam na ulotce. Ma strzemiona, dodatkowo kręci ogonem i jest sporo wyższy. Podejrzewam że moja na nim nie czułaby sie pewnie

Miałam nie kupować juz nic z zabawek :zawstydzona/y: i kupiłam na mieście za 17 zł puzzle sześcienne (takie 9 klocków ). Strzał w 10 ! Ola te kwadraty układa jak klocki i to chętnie :-) Jeszcze nie kuma że to są puzzle i tworzą obrazek ale to są jej ulubione klocki :-)

reklama
Kupiliśmy tego konia z biedronki czeka na urodzinki, i wcale nie jest duży jest taki akurat dla naszych szkrabów. Odgłosów nie słyszałam bo mąż zabrał do pracy ale mówi że jest fajny.

Do góry