reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawy i zabawki

ja już wymyśliłam prezenty dla dziewczynek na mikołaja i gwiazdkę. Mikołaj: dostaną puzzle, Blanka drewniane a Oliwia normalne i słodkości. Gwiazdka: Blanka bobaska z nosidełkiem bo jest wojna o jedno w domu a że lubi bawić się to oki, Oliwia lalka barbie bo już coś wspomina. 2 urodziny Blanki koń na biegunach teraz ma być w biedronce.

reklama
A polecacie jakieś specjalne sanki? My w tamtym roku nie miałyśmy a teraz chcę kupić i się zastanawiam, drewniane czy plastiki, z bajerami czy bez?:-)

sanki mamy metalowe z oparciem gdzie jak dziecko już jest większe to oparcie można ściągnąć, w tamtym roku Blanka nie jeździła a w tym jeśli tylko będzie śnieg to pewnie tak i pewnie przyjdzie nam kupić drugie sanki.

Moje maluchy jezdziły razem i mam nadzieje ze teraz tez tak będzie

Julka od tego roku bedzie sie uczyc na łyzwach - sprzet zakupiony dla mamy i córki

Mamy sanki metalowe z oparciem. Kiedyś na nich jeździł mój mąż z siostrą :tak: Teściu złota rączka odrestaurował je i wyglądają jak nowe. W zeszłym roku sie nie sprawdziły bo Ola na mroźnym powietrzym to tylko myślała o spaniu w wygodnym wózeczku :-D

Ładny ten konik z biedronki. Widziałam na ulotce. Ma strzemiona, dodatkowo kręci ogonem i jest sporo wyższy. Podejrzewam że moja na nim nie czułaby sie pewnie

Miałam nie kupować juz nic z zabawek :zawstydzona/y: i kupiłam na mieście za 17 zł puzzle sześcienne (takie 9 klocków ). Strzał w 10 ! Ola te kwadraty układa jak klocki i to chętnie :-) Jeszcze nie kuma że to są puzzle i tworzą obrazek ale to są jej ulubione klocki :-)

reklama
Kupiliśmy tego konia z biedronki czeka na urodzinki, i wcale nie jest duży jest taki akurat dla naszych szkrabów. Odgłosów nie słyszałam bo mąż zabrał do pracy ale mówi że jest fajny.

Do góry