reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawy i zabawki

reklama
Adiva ja planuje w tym roku kupić dzieciakom PitchCara mój chrześniak był nim zachwycony:-D A poza tym to takie nasze lekkie odchylenie z moim A Mamy kilkanaście własnych europlanszówek dla dorosłych główniw niemieckich i francuskich To ciekawsza rozrywka niż kolejny serial:cool2: i znajomi przychodzą pograć A od kiedy Kacper dorósł do zabawy w planszę testuje na nim różne gry rodzinne będa sprawdzone tytuły dla Kuby Fajne jest jeszcze Zooloretto ale chyba za skomplikowane dla 4-latki a to jest od 4 lat Sklep z grami REBEL.pl :: Mausekarussell (Mysia karuzela) - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne

Anhira - my też mamy takie odchylenie ;-) tylko my lubimy logiczne... właśnie wczraj kupilam mężowi na gwiazdkę dwie - będzie w co grać ;-)

Blanka dostanie pod choinkę garnuszek na klocuszek z fisher'a a na mikołaja organki z odgłosami zwierzątek.
Starsza Oliwia na mikołaja kucyki a na gwiazdkę zestaw z polly pocket (będzie szał)

jedynie brak mi pomysłu dla Blani na roczek, pchacz jest. zastanawiałam się nad tym stolikiem edukacyjnym z fisher'a

U nas pierwsze urodzinki sie zblizaja 14 stycznia maly skonczy rok i planuje mu kupic cymbałki, teraz bardzo lubi grac na bębenku no oczywiście mama musi mówić "brawo" i bić brawo :tak:

reklama
Chciałabym Wam polecic bańki mydlane- koszt plastikowego pojemniczka to ok. 1,50 zł, a zabawa na długo:tak:. Marta najpierw się zdziwiła, i była nieufna, ale szybko się oswoiła i bardzo je polubiła!

Do góry