No my właśnie w takiej promocji 2 miesiące temu go kupiliśmyna przypadkowych zakupach;-)Dla Wszystkich zainteresowanych tym jeździkiem DISNEY KUBUS PUCHATEK JEZDZIK CHODZIK ODPYCHACZ (756012759) - Aukcje internetowe Allegro Te chodziki jeździki będą w realu od czwartku w promocji ze 140 zł na 90zł... dziś wpadła mi gazetka w rękę i widziałam ;-)
reklama
Adiva ja planuje w tym roku kupić dzieciakom PitchCara mój chrześniak był nim zachwycony A poza tym to takie nasze lekkie odchylenie z moim A Mamy kilkanaście własnych europlanszówek dla dorosłych główniw niemieckich i francuskich To ciekawsza rozrywka niż kolejny serial i znajomi przychodzą pograć A od kiedy Kacper dorósł do zabawy w planszę testuje na nim różne gry rodzinne będa sprawdzone tytuły dla Kuby Fajne jest jeszcze Zooloretto ale chyba za skomplikowane dla 4-latki a to jest od 4 lat Sklep z grami REBEL.pl :: Mausekarussell (Mysia karuzela) - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne
BlackWizard
Fanka BB :)
Kupiliśmy Julce pod choinkę Gąsienicę Gawędziarkę. Korci mnie żeby już jej dać, ale póki co jest schowana w szafie ;-)
daga23
Entuzjast(k)a
Blanka dostanie pod choinkę garnuszek na klocuszek z fisher'a a na mikołaja organki z odgłosami zwierzątek.
Starsza Oliwia na mikołaja kucyki a na gwiazdkę zestaw z polly pocket (będzie szał)
jedynie brak mi pomysłu dla Blani na roczek, pchacz jest. zastanawiałam się nad tym stolikiem edukacyjnym z fisher'a
Starsza Oliwia na mikołaja kucyki a na gwiazdkę zestaw z polly pocket (będzie szał)
jedynie brak mi pomysłu dla Blani na roczek, pchacz jest. zastanawiałam się nad tym stolikiem edukacyjnym z fisher'a
izkab
matka wariatka
A my wczoraj kupiliśmy na aukcji charytatywnej 3 misie KUP MISIA! Wyjątkowy miś Fruzia (843652614) - Aukcje internetowe Allegro (każdy inny), więc dziewczyny dostana na gwiazdkę pod choinke Paula się cieszy jak dziecko, a Karolka na pewno też się ucieszy, bo ona wszystkie misie kocha
klaudia011
Fanka BB :)
Filip dostał na Mikołajki od cioci auto,jeździk..w sumie nie jakiś z tych lepszych firm ale na prawdę jest świetny...gra, światła mrugają a młody ma niezła frajdę ;-)
o taki Duży Jeździk, Pchacz, ŚWIATŁA ,EXTRA DŹWIĘKI (841332350) - Aukcje internetowe Allegro
o taki Duży Jeździk, Pchacz, ŚWIATŁA ,EXTRA DŹWIĘKI (841332350) - Aukcje internetowe Allegro
reklama