reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
mamo boo po rozmowie kiedys z toba naciagnelam ojca chrzestnego Emi na taka sama zabaweczke super jest

przyszła zabawka Piotrka - on sam jej jeszcze nie dotyka, ale jak się ją mu u ruchomi to luka na nią z dużym zaciekawieniem. dziś w ten sposób bawiłam się z nim 50minut.

Dziewczyny, chcialam tu pochwalic pewna zabawke,ktora moja Ola dostala od swojej babci. To jest taka pacynka, na baterie, ma postac pieska i kiedy wlozy sie do niej reke i porusza pyszczkiem to on wyszczekuje 3 piosenki. Tempo szczekania-spiewania zalezy od tempa naszej dloni. Poza tym jest milutki i moja Ola go UWIELBIA! Jak go zobaczy od razu sie smieje, wyciaga do niego obie raczki mocno lapie i przytul;a do siebie i oczywiscie probuje go tez zjesc :) Nawet jak mocno placze (np. u lekarza) i jest zdenerwowana a uslyszy i zobaczy te pacynke to sie zaczyna usmiechac :)
Zabawka nie jest droga, kosztuje cos okolo 20 zl w Rossmanie. Sa rozne warianty, widzialam krowke i kaczuszke, choc moim zdaniem piesek jest najfajniejszy :)

kurde, a ja mam do rossmana daleko :(
niema z reszta kiedy sie wybrać

może wklejcie fotke, co?

zawsze mogłabym komuś zlecić ;)

ja wam powiem, że bardzo lubię rossmana :) Tylko ochroniarze mnie wkurzają, ale towar jest dobry. Testujemy serię babydream i jest fajna :) i tania :)

reklama
mnie tez ochrona wnerwia upierdliwa i zamiast dyskretnie obserwowac to sie lampia
babydreams mialam chusteczki i byly do dupy-ale kupilam jeszcze raz i sa ok.moze trafilam na jakies nieudane opakowanie
kinga a czego jeszcze uzywasz?

Do góry