M
Myszaaaa
Gość
miałam tak samo@Klara95 Mi lekarz powtarzał, że jak się wstydzi to pewnie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miałam tak samo@Klara95 Mi lekarz powtarzał, że jak się wstydzi to pewnie dziewczynka
Ja po Sanco już wiem, że chłopiecmiałam tak samo
Mówiła coś jeszcze lekarka? Czy to może wskazywać na wadę jakaś? Czy dziecko moze mieć sama wadę serca?Ja po Sanco już wiem, że chłopiec
Moja radość z wczoraj nie trwała długo. Jestem po usg. Widoczne torbiele w okolicy szyi płodu, w obrazie serca - zastawki przedsionkowo komorowe na tym samym poziomie, podejrzenie AVC. Miałam mieć 14go amniopunkcję, ale jednak jadę na wczesne echo serca płodu. Amniopunkcja przełożona.
Chociaż nie wiem czy dobrze zrobiłam. Uspokajaja mnie trochę wyniki z SANCO
Ze sanco jest uspokajające, więc zajęłaby się w pierwszej kolejności wczesnym echem serca i szła w tym kierunku. Tak więc zrobiłam trochę z przypadku - termin na echo dano mi w dzień w którym miałam mieć amnio.Mówiła coś jeszcze lekarka? Czy to może wskazywać na wadę jakaś? Czy dziecko moze mieć sama wadę serca?
W sensie czy dobrze, że przełożyłam amnio na rzecz echa serca.
moim zdaniem dobrze. Bo serce nie idzie zawsze w parze z wadą genetyczną. Tym bardziej że SANCO wyszedł Ok. U mnie amniopunkcja- z tyloma wadami- wyszła bez zarzutów.W sensie czy dobrze, że przełożyłam amnio na rzecz echa serca.
Zobaczymy.
Mówiła mi też, że może z tą wada to jest trochę szukanie na wyrost, ale na ten moment jej się to nie podoba i ona chce zeby to było zdiagnozowane