reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
dziękuję za radę fajnie wiedzieć, że wyciszenie leczy choroby, przywraca owulację, poprawia nasienie, leczy choroby immunologiczne itpDosc sporo tego w sieci. Trzeba się wyciszyć i wierzyć ze bd ok
Nel331
Jak tego nie wiesz to jesteś dupa a nie staraczkadziękuję za radę fajnie wiedzieć, że wyciszenie leczy choroby, przywraca owulację, poprawia nasienie, leczy choroby immunologiczne itp
Ty ciagle myslisz ze odpuszczenie oznacza zaprzestanie. Nikt nie mówił o rezygnacji. Koniec sexu dziecka nie będzie bo nagle go nie chce. Tylko o tym żeby się wyciszyć i nie stresować i w miarę możliwości nie dobierać sobie do głowy. Ze jest się wybrakowanym itp. Ze jest się gorszym. Niektóre pary są całkowicie zdrowe i tez maja problemy. Odpuścić w sensie nie za wszelka cene kosztem zdrowia psychicznego tylko na spokojnie. No nie potrafię Ci tego wytłumaczyć bo Ty ciagle wracasz do tego ze odpuszczenie oznacza całkowita rezygnacje. Jeśli ktoś ma medyczne problemy( słabe nasienie, niskie amh, problemy z hormonami czy PCS czy tarczyce to oczywistym jest ze musi o zdrowie zadbać nie fizyczne. Ale jelsi problem jest tylko w stresie to warto go zredukować tak myśle.
Zazuu
Ty ciagle myslisz ze odpuszczenie oznacza zaprzestanie. Nikt nie mówił o rezygnacji. Koniec sexu dziecka nie będzie bo nagle go nie chce. Tylko o tym żeby się wyciszyć i nie stresować i w miarę możliwości nie dobierać sobie do głowy. Ze jest się wybrakowanym itp. Ze jest się gorszym. Niektóre pary są całkowicie zdrowe i tez maja problemy. Odpuścić w sensie nie za wszelka cene kosztem zdrowia psychicznego tylko na spokojnie. No nie potrafię Ci tego wytłumaczyć bo Ty ciagle wracasz do tego ze odpuszczenie oznacza całkowita rezygnacje. Jeśli ktoś ma medyczne problemy( słabe nasienie, niskie amh, problemy z hormonami czy PCS czy tarczyce to oczywistym jest ze musi o zdrowie zadbać nie fizyczne. Ale jelsi problem jest tylko w stresie to warto go zredukować tak myśle.
A ja myślę, że to co sprawia że kobiety walczące z niepłodnością czują się wybrakowane to ludzie, którzy mówią im ze to ich wina ze nie są w ciąży bo za bardzo chcą
Moonstone
Moderator
Dobra, ale żadna z was nie wytłumaczyła mi jakim cudem zaszłam skoro nie odpuściłam ani nie przestałam się stresować XD - dzień przed pozytywnym testem byłam skrajnie zrezygnowana, bo zaczęły bolec mnie piersi a z tylu głowy miałam styczniowe poronienie. Nie mówiąc już o stresie w życiu zawodowym, którego prowadząc działalność gospodarcza nie mam mało. Co poszło nie tak?
Nel331
„niektórym nic nie pomoże „Jak długo muszę być wyciszon żeby zniknęła mi druga macica a lewy jajowód przeprowadził się do tej prawidłowej? Ktoś wie może gdzie to się liczy?
Wiec zluzuj już
reklama
Nel331
„Byłam skrajnie zrezygnowana”Dobra, ale żadna z was nie wytłumaczyła mi jakim cudem zaszłam skoro nie odpuściłam ani nie przestałam się stresować XD - dzień przed pozytywnym testem byłam skrajnie zrezygnowana, bo zaczęły bolec mnie piersi a z tylu głowy miałam styczniowe poronienie. Nie mówiąc już o stresie w życiu zawodowym, którego prowadząc działalność gospodarcza nie mam mało. Co poszło nie tak?
To jest klucz do twojego sukcesu.
Nie ma za co