reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

X

Ale każda z nas ma prawo mieć nadzieję, że tą mamą kiedyś się zostanie, u mnie nie dochodzi do implantacji zarodków i staramy się ponad 3 lata, przeszłam już trochę i mimo to, że teraz dałam sobie spokój nie znaczy, że nie marzę żeby w przyszłości tulić swoje dzieciątko:)

Myślę że każda staraczka ma własna nadzieję. Ale mówienie komuś że na pewno się uda nie jest spoko. Bo to kłamstwo po prostu

reklama
Czy są tu osoby które musiały odpuścić żeby zajść w ciąże? Jak to u was było ? Przestać liczyć czy nie myśleć ?
Ja. Poszłam do nowej pracy. Totalnie odpuściłam. Ba. Nawet chciałam iść po tabletki anty. A dzisiaj to już 5 tydzień. Także da się odpuścić i nie myśleć...
Powodzenia !

Ja. Poszłam do nowej pracy. Totalnie odpuściłam. Ba. Nawet chciałam iść po tabletki anty. A dzisiaj to już 5 tydzień. Także da się odpuścić i nie myśleć...
Powodzenia !
nawet jeżeli wydaje Ci się, że odpuszczasz - to tylko się wydaje, bo jak naprawdę chcesz to siedzi Ci to w najciemniejszym zakamarku głowy. I nikt mi nie powie że jest inaczej. Pracy nie zmieniałam, nie „oczyscilam głowy”, po 2 latach starań jestem w 31tc. Nie ma reguły.

Powodzenia !

Czyli mam zmienić moją ukochaną, fantastyczną pracę, z bardzo wysokimi zarobkami żeby zajść w ciąże?

reklama
Do góry