reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

X

reklama
Jakby to była tylko psychika to by nie było dzieci z czynów zabronionych choćby…
Właśnie mi wczoraj lekarz to samo powiedział, przytoczył przykład kobiety, która ma dzieci i nie chce więcej, ale nie zablokuje głową płodności przecież i w drugą stronę to samo, jakby psychika grała decydującą rolę w procesie zachodzenia w ciążę to już dawno by nasz gatunek wyginął :)

Jestem dzisiaj po rozmowie z lekarzem po drugim nieudanym transferze, pierwsza biochemiczna, teraz nic, po drodze 3 inseminacje I powiedzialam sobie dość, zdrowa dziewucha 27 lat, mąż dobre parametry a jednak czegoś brakuje, nie zadręczam się czemu ja, po prostu to nie ten czas dla mnie i już się pogodziłam, odkąd zmieniłam nastawienie a uwierz mi przychodziło powolutku to życie stało się cudowne ♡ jestem w trakcie zmiany pracy na mniej stresującą, zaplanowaliśmy już wyjazd po świętach, cieszymy się z bycia razem we dwójkę i wspieramy się na każdym kroku, być może kiedyś będziemy w trójkę czy czwórkę , czas pokaże nigdy nic nie wiadomo 😅 tak więc droga autorko jak to powiedział mój dr nie powie się głowie że ma odpuścić, bo płodność rządzi się swoimi prawami , każda z nas zostanie mamą , ale po prostu w różnym czasie , będzie dobrze, sam organizm da Ci znać kiedy ,,odpuścić " , trzymaj się i głowa do góry! ♡

Nie każda. Mam w najbliższej rodzinie przykład, że naturalnie mamą zostać się nie udało. Błagam nie rzucajcie takich tekstów bo jak widać nie zawsze dane jest być rodzicem

reklama
Nie każda. Mam w najbliższej rodzinie przykład, że naturalnie mamą zostać się nie udało. Błagam nie rzucajcie takich tekstów bo jak widać nie zawsze dane jest być rodzicem
Ale każda z nas ma prawo mieć nadzieję, że tą mamą kiedyś się zostanie, u mnie nie dochodzi do implantacji zarodków i staramy się ponad 3 lata, przeszłam już trochę i mimo to, że teraz dałam sobie spokój nie znaczy, że nie marzę żeby w przyszłości tulić swoje dzieciątko:)

Do góry