reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

Sylwia al;ez pediatra,jestem w szoku.I to mowila ci tak powaznie bez usmiechu????

Rany jak tak czytam te niektore wasze wizyty w przychodniach to az mnie zlosc rozpiera!!! Dobrze ze ja nie mam problemow,teraz Klaudia jest zapisana do innej przychodni niz Vanesska ,ktora zreszta tez tu przepisze.Bardzo mila obsluga jak na razie przez te 5 miesiecy.

reklama
No poważnie zreszta pisałam jaka ma obsesje na punkcie chudości może nie uzyla dokladnie takich slów ale ja to tak odebrałam No i mówię niej ze na swój wiek to ona na pewno dobrze waży to tylko tak popatrzyła sie Poza tym janie zamierzałam dalej ciągnąc tematu swoje wiem:tak:

Ostatnia edycja:
My zmieniliśmy pediatrę, i jest lepiej, po ostatniej wizycie tj. w środę Zosia ważyła 7580 (6mc) przez miesiąc przybrała 280 gr. Lekarz stwierdził że to chyba troszkę mało:sorry2: a mi się wydaje, że już się chyba skończył u Zosi cykl 1 kg co miesiąc i teraz mniej przybiera, sama nie wiem za dwa tygodnie mamy iść do kontroli:happy:

nasz Mateusz waży 8000 i ma 70 cm długości....w ciągu miesiąc przybrał tylko 200 gram, nie uważacie, ze jakoś mało...:-(

Dominika mając 6 miesięcy i 1 tydzień waży 7245g, wzrost ok 66-67 cm.

Hannah trochę dużo waży Twoja córa (kg) ;-)

Ostatnia edycja:
Wiktor wazy teraz prawie 10 kg i ma okolo 75cm.

Załączniki

• 018.JPG
    018.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Dominika mając 6 miesięcy i 1 tydzień waży 7245g, wzrost ok 66-67 cm.

Hannah trochę dużo waży Twoja córa (kg) ;-)
Keyko twoja córcia miała na starcie 3800, moje dziecko 4220, no i jest aktualnie różnica wzrostu 10 cm więc nie martwię się że za dużo, rozchodzi się na jej długim ciałku. Pediatra tez nie widzi powodów do zmartwienia, mówi że po prostu jest duża, wygląda na 8 m-cy co najmniej.

Do góry