reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci :-)

Moj na dzien dzisiejszy 14.11 wazy 9400 a mierzy to nie wiem na 80 i jeszcze 74 go ubieram choc w przychodni dziwnie mierza bo czasem im wychodzi ze jest mniejszy niz sie urodzil:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Marlene Nikola jest między 10 a 25 centylem, mieści się w siatce centylowej, więc nie ma się o co martwić, tymbardziej, że cały czas trzyma się między tym wyznacznikiem na siatce, należy poprostu to drobniejszych dzieci...jeżeli wyraźnie niespada, lub nie rośnie waga i nie spada poniżej siatki to nie masz się o co martwić :tak:

Kamilka - no ja tez się uśmialam, dużego chlopa masz:-)
Mój adaś ma 8300g i nie wiem ile mierzy, nie mierzą a powinni:wściekła/y: ale ubrania to na 68 lub 74 ma.

Marlene nie martw się, mojej przyjciolki córka jak miala 9 mies ważyla 7400 i miala ubrania na 68 lub 74 także po prostu niektóre dzieci są mniejsze

Miko 4 dni przed skończeniem 6 miesięcy- 7500 i 73 cm długości. 40 parę dni temu ważył 7000- ten miesiąc już na zupkach, kaszkach.

Ostatnia edycja:
reklama
Na dzien dzisiejszy
chart
chart

Do góry