reklama
Mamisia83
Fanka BB :)
Ja mam w użyciu Lionello Theo od października i jestem bardzo zadowolona. Funkcji kołyski nie ma ale można delikatnie go bujać a mimo to jest bardzo stabilne. Materacyk spoko. Miałam dokupić lepszy ale ten w zestawie okazał się nie taki kiepski.Ja jeszcze niedawno odkryłam lionelo Theo również dużo tańsze niż chicco, muszę na spokojnie poczytać opinie i jeśli któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie to chętnie poczytam![]()
Wykonanie łóżeczka rewelacyjne.
Super jest opcja opuszczania jednego boku niżej tak żeby główka była wyżej niż nóżki. Przydatne jak dziecko ulewa lub ma katar.
kitty89
O super dzięki za recenzjeJa mam w użyciu Lionello Theo od października i jestem bardzo zadowolona. Funkcji kołyski nie ma ale można delikatnie go bujać a mimo to jest bardzo stabilne. Materacyk spoko. Miałam dokupić lepszy ale ten w zestawie okazał się nie taki kiepski.
Wykonanie łóżeczka rewelacyjne.
Super jest opcja opuszczania jednego boku niżej tak żeby główka była wyżej niż nóżki. Przydatne jak dziecko ulewa lub ma katar.
N
Natuś_ka
Gość
Zaliczylam wczoraj zakupy i zdecydowanie rezygnuje z nich w lutym i marcu. Mierzenie butów to katorga
ciasno, duszno, ludzi pełno, wszyscy w grubych kurtkach, normalnie wymiekłam
ale udało mi sie napaść na Primark i tak o to wyszlam z bodziakami i spioszkami dla malej, rozmiarami to troszkę można sie pogubic bo takie niby 0-3 msc to na 62cm, na 4,5 kg to teoretycznie 54cm a ostatnie 3,5kg wyglądają jak na 50cm wiec loteria![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Jeszcze tylko czekam na paczkę z jednego sklepu i stop
juz to mowilam no aleee....
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Jeszcze tylko czekam na paczkę z jednego sklepu i stop
Załączniki
Planuje zakup wózka cybex balios s
Dokładnie taki w zestawie z fotelikiem Aton 5 :
Czy któraś z Was miała styczność z tym modelem ? Jeszcze nie miałam okazji ocenić go na żywo tylko parę razy widziałam gdzieś na ulicy. Więc szukam opinii
Ogólnie wyglądał zgrabnie. Zależy mi na lekkim wózku i dość kompaktowym z amortyzacją kół i oczywiście aby maluszkowi było wygodnie. Wcześniej miałam tako laret. Był bardzo fajnym wózkiem tylko ciężkim ale jak komuś to nie przeszkadza to bardzo polecam bo super się go prowadziło i większe dziecko miało w nim sporo miejsca.
![cybex_balios_s.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.sklepikdzieciecy.pl%2Fimages%2FCYBEX%2FBaliosS%2Fcybex_balios_s.jpg&hash=0c1edfa8ef611566bb4fec2cc741dbe9)
Czy któraś z Was miała styczność z tym modelem ? Jeszcze nie miałam okazji ocenić go na żywo tylko parę razy widziałam gdzieś na ulicy. Więc szukam opinii
Ogólnie wyglądał zgrabnie. Zależy mi na lekkim wózku i dość kompaktowym z amortyzacją kół i oczywiście aby maluszkowi było wygodnie. Wcześniej miałam tako laret. Był bardzo fajnym wózkiem tylko ciężkim ale jak komuś to nie przeszkadza to bardzo polecam bo super się go prowadziło i większe dziecko miało w nim sporo miejsca.
Kalinova
O widzisz to wygląda ładniej niż na zdjęciach na stronce sklepu [emoji14] W pełnej cenie go na pewno nie kupię ale tam często robią promocje więc będę polować. Potestuj go trochę i daj znać koniecznie jak się sprawdza a planujesz jakiś podnóżek jeszcze?
Zobaczymy czy podnóżek się przyda, mam póki co takie pufy jakby dziane tam w rogu fotki troszkę widać.
MamusiaDzidziulka
![]()
Oglądaliśmy Balios M. Pani miała problem ze złożeniem. Mi się nie udało, więc go skreśliłam.
![]()
Dzisiaj go ogladalam. Wizualnie mi sie podoba. W jednym sklepie zdecydowanie odradzali w drugim przeciwnie. Ja znowu patrzylam na maxi cosi adorre i sa bardzo podobne. Oba klekocza na raczce jakby sie mialy rozleciec :/ Chce miec lekki wozek wiec cos za cos niestety :/ zdecydowanie fajniejsze te z amortyzacja i szerokie gondole jednak wizja wnoszenia ich po schodach odpada.
reklama
Oj to mnie nie pocieszyłaś :/ Ale pooglądałam na yt filmiki ze składaniem tych wózków i Balios M składa się troszkę inaczej jak S podnosząc do góry za jeden z elementów z tyłu wózka natomiast Balios S składa się automatycznie rączką. Chyba muszę się wybrać do sklepu i zobaczyć w rzeczywistościOglądaliśmy Balios M. Pani miała problem ze złożeniem. Mi się nie udało, więc go skreśliłam.