reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

@liczba jak chcesz lekki wózek to obczaj sobie camarello carera.. gondola w nim jest z takiej napiętej włókniny i jest, jak piórko.. ja musiałam wnosić 1 piętro to odpinałam ją od stelaża i wnosiłam do góry, a potem wracałam po stelaż
a jak masz możliwość to można stelaż zostawić w aucie pod blokiem i wnieść gondolę z dzieckiem do góry.. cały wózek wtaszczyć do góry to zawsze ciężko

reklama
Mam jeszcze psa . Musze miec duzy kosz. No i 3 pietro.Ten o ktorym pisalam wniose caly bez odpinania gondoli. Jeszcze sie zastanawiam ale im wiecej chodze po sklepach widze, ze te 2 kg wiecej, wieksze kola i szersza godola to robia roznice .

A oglądalas Jane Muum? Duży kosz, lekki stelaż, u mnie w miasteczku jeździ tego pełno i sobie zachwalają. Gondole można mieć normalną albo taką do samochodu, foteliki tez mają lepsze niż zwykle zestawy 3w1. Jane tez ma inne stelaze i kombinacje, ogólnie ponoć dobre wózki ale polecić nie mogę bo nie uzytkowalam.

Czy któraś z mam miała lub zastanawiała się nad wózkiem Espiro Next? Albo tako Larent imperial?:) Jakieś może za i przeciw?:)

Ja mam większy problem 4 piętro bez windy ...
A nie macie dziewczyny w bloku wózkarni albo innego miejsca gdzie da radę trzymać wózek? Też niektórzy zostawiają wózek w bagażniku auta żeby co chwilę nie wnosić i znosić bo to jednak uciążliwa sprawa a do jego wagi dojdzie jeszcze wkład.

reklama
A nie macie dziewczyny w bloku wózkarni albo innego miejsca gdzie da radę trzymać wózek? Też niektórzy zostawiają wózek w bagażniku auta żeby co chwilę nie wnosić i znosić bo to jednak uciążliwa sprawa a do jego wagi dojdzie jeszcze wkład.
Zastanawiałam się nad tym samochodem naprawdę to będzie nie lada wyzwanie jak się samemu będzie z dzieckiem schodzić ... Nie mam takiego pomieszczenia a zostawić wózek w klatce trochę strach nawet domofonu nie ma jakoś trzeba będzie sobie radzić

Do góry