reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
ja z mężem po zakupach ciuszkowych, rozeznaniu tematu fotelików i wózków mamy teraz wyprawkowy luz. resztę rzeczy po nowym roku.

My juz mamy duzo kupione. w sobote jedziemy po wozek. Ubranka,butelki smoczki juz sa , pieluchy tez. Dzisiaj kupilam te ze smyka ktore polecalyscie. Jeszcze rozki w tym roku, koc jakis , a w następnym lozeczko, wanna i kosmetyki. Ta lista sie nie konczy haha

Ja przy synku używałam avent, naczytałam się dobrych opinii o mam, ale nie akceptował, tak samo pięknego elodie detail.

A jakie smoczki polecacie? Córce nie dałam smoka,to się w ogóle nie znam
Ja od samego poczatku avent, jak miał 10 msc to juz rzucił smoczkiem w kąt. Teraz tez kupilam z aventa, myślę jeszcze o ich modelu który jest cały z silikonu, bez plastiku, zapomniałam jak sie dokładnie nazywa. Aha i kupuje 0-6 miesięcy, nie są bardzo duże, te mniejsze 0-2 byłyby zbędne.

reklama
U nas corka przez pierwsze 3 msc sporadycznie wziela lovi. Po 3 msc kupilam wiekszy i nie ma zmiluj, pluła od razu, wiec nie dawalam juz, skoro ten smoczek byl raz na tydzien :)

Do góry