reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Dziewczyny, trzymanie wózka w aucie polecam. Ja tak właśnie robiłam wczesniej (zanim przeprowadziliśmy się do domu) i nawet po przeprowadzce.
Albo może jest możliwość na klatce przypiąć... moja sąsiadka w pl tak robiła bo nie była w stanie wnieść wózka właśnie na 4 piętro.

reklama
Zastanawiałam się nad tym samochodem naprawdę to będzie nie lada wyzwanie jak się samemu będzie z dzieckiem schodzić ... Nie mam takiego pomieszczenia a zostawić wózek w klatce trochę strach nawet domofonu nie ma jakoś trzeba będzie sobie radzić
Z jednym dzieckiem to pan Pikuś [emoji1787][emoji23]
Ja znosiłam z 1 piętra tylko ale za to 2 dzieciaki do ogarnięcia. Wolałam mieć ja w domu bo nie musiałam zostawić dzieci samych na dłużej jak minutę a dwie gondole targać na parking też ciężko szczególnie że nie ma gdzie postawić by wyjąć ramę z auta. Ja najpierw nosiłam ramę 14kg rozkładałam na dole a potem dzieci w gondolach czasem oba na raz czasem pojedyńczo. Gondole też swoje ważą moja jedna ok 4kg plus dziecko.
Przy jednym dziecku to bym cały wózek trzymała w aucie. Malucha w fotelik do auta potem przekladka do wózka. Fotelik zajmuje dużo mniej miejsca.

Generalnie raczej wozarnii nie ma. Nawet nie ma jako takich piwnic.

A wybrałaś może wózek na swoje 4 piętro?:)
Jeszcze nie dopiero się mam zamiar rozglądać no i kupić gdzieś w styczniu myślę [emoji16] jeżeli macie jakieś sugestie to śmiało posłucham

A oglądalas Jane Muum? Duży kosz, lekki stelaż, u mnie w miasteczku jeździ tego pełno i sobie zachwalają. Gondole można mieć normalną albo taką do samochodu, foteliki tez mają lepsze niż zwykle zestawy 3w1. Jane tez ma inne stelaze i kombinacje, ogólnie ponoć dobre wózki ale polecić nie mogę bo nie uzytkowalam.

Nie mam gdzie go ogladnac na zywo. Ale widze, ze jest bardzo podobny. Szkoda, ze wczesniej o nim nie slyszalam. Co do wozkarni i zostawiania w aucie. Ja bym chciala, zeby dziecko czasem w nim spalo w domu. Wiec na korytarzu nie ma mowy o zostawianiu. Koty i nie wiem co jeszcze sie tam plata

Nie mam gdzie go ogladnac na zywo. Ale widze, ze jest bardzo podobny. Szkoda, ze wczesniej o nim nie slyszalam. Co do wozkarni i zostawiania w aucie. Ja bym chciala, zeby dziecko czasem w nim spalo w domu. Wiec na korytarzu nie ma mowy o zostawianiu. Koty i nie wiem co jeszcze sie tam plata
Jeszcze sporo czasu to moze gdzieś na te wózki trafisz:) albo znajdziesz jeszcze cos innego, co Cie zadowoli
Wspolczuje Wam problemów z miejscem na wózek i wnoszeniem na piętra, ja na szczęście narzekać nie mkgę bo drugie piętro, winda, jedynie w górzystym miasteczku mieszkam ale trudno, da sie przeżyć z jazdą po górkach:)

reklama
Do góry