reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
smoczek avent mieliśmy
a materac gryka-kokos.. ktoś nam tak polecił te 4 lata temu.. no i mamy ;) generalnie problemu z nim nie ma, ale nie znam się na temacie ogólnie

na prnatalnym wszystko pięknie :D dobrze, że się nie stresowałam :p
tylko tak się zwinął w kulkę.. rączki i stópki miał przy główce.. taki bidulek się wydawał przez to.. już bym go przytuliła takiego, a nie mogę
moje kochaństwo

smoczek avent mieliśmy
a materac gryka-kokos.. ktoś nam tak polecił te 4 lata temu.. no i mamy ;) generalnie problemu z nim nie ma, ale nie znam się na temacie ogólnie

na prnatalnym wszystko pięknie :D dobrze, że się nie stresowałam :p
tylko tak się zwinął w kulkę.. rączki i stópki miał przy główce.. taki bidulek się wydawał przez to.. już bym go przytuliła takiego, a nie mogę
moje kochaństwo

Nasz syn też kolana miał przy głowie :) a jak dr chciał zbadać głowę, to akurat tam sobie rękę położył :)

U nas przychodzą ostatnie paczki z black friday :-). Czy paczki z HM tak zawsze długo idą? Fotel może być bo zamawiałam nie widząc go na żywo.
IMG_20181207_153931.jpg
IMG_20181207_134949.jpg

Załączniki

• IMG_20181207_153931.jpg
    IMG_20181207_153931.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 400
  • IMG_20181207_134949.jpg
    IMG_20181207_134949.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 400
U nas przychodzą ostatnie paczki z black friday :-). Czy paczki z HM tak zawsze długo idą? Fotel może być bo zamawiałam nie widząc go na żywo. Zobacz załącznik 923037 Zobacz załącznik 923038
O jaaa, ja chce podobny fotel bujany upatrzyłam sobie w yusku, daj koniecznie znać czy wygodny i gdzie kupiłaś :)
Mi akurat paczka w hm przyszła bardzo szybko ale zamawiałam chyba a w środę przed czarnym piątkiem.

O jaaa, ja chce podobny fotel bujany upatrzyłam sobie w yusku, daj koniecznie znać czy wygodny i gdzie kupiłaś :)
Mi akurat paczka w hm przyszła bardzo szybko ale zamawiałam chyba a w środę przed czarnym piątkiem.

Wiesz co to właśnie z Jyska :-)
Jest trochę twardy i pewnie będę podkładać poduszkę pod plecy ale i tak to to robię przy każdym fotelu. Za to jest szeroki i będzie fajny do karmienia i usypiania. Acha i nie sugeruj się kolorem bo niebieski to on nie jest bardziej szary. Wtedy była promocja na niego i kosztował niecałe 500 zł nie wiem czy jeszcze jest.

Wiesz co to właśnie z Jyska :-)
Jest trochę twardy i pewnie będę podkładać poduszkę pod plecy ale i tak to to robię przy każdym fotelu. Za to jest szeroki i będzie fajny do karmienia i usypiania. Acha i nie sugeruj się kolorem bo niebieski to on nie jest bardziej szary. Wtedy była promocja na niego i kosztował niecałe 500 zł nie wiem czy jeszcze jest.
O widzisz to wygląda ładniej niż na zdjęciach na stronce sklepu [emoji14] W pełnej cenie go na pewno nie kupię ale tam często robią promocje więc będę polować. Potestuj go trochę i daj znać koniecznie jak się sprawdza a planujesz jakiś podnóżek jeszcze?

reklama
Do góry