reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

Dziewczyny mam pytanko, na przewijak będziecie używały podkładów jednorazowych czy prześcieradełek? Bo nie wiem już sama co kupić. Te jednorazowe jak zasika lub ubrudzi to wyrzucam i już, z drugiej strony ile śmieci i odpadów można generować [emoji15] zastanawiam się nad kupnem takich do prania.
Co radzicie? Jak to będzie u Was?
Ja miałam podkłady przy starszym, a teraz stawiam na prześcieradła :)

reklama
Właśnie przywiózł mi przewoźnik zamówienie z Polski od siostry [emoji7][emoji7][emoji7] Przesyłka z Hubi, pościele (polecam tę w piórka jest naprawdę prześliczna, zakochałam się i nie spodziewałam że będzie aż tak ładna [emoji7]!!!), materac i kocyk (na zdjeciu), no i łóżeczko w końcu [emoji7] Kołyskę i wanienke [emoji4][emoji4]
Lecę spać a jutro trzeba skręcić łóżeczko [emoji123][emoji4] Zobacz załącznik 900787Zobacz załącznik 900788Zobacz załącznik 900789
Gdzie kupilas kocyk z króliczkiem?

Dziewczyny a jak to jest z tymi pampersami z rossmanna za 1gr. Dostałam dziś maila ale ja i tak nie skorzystam z promocji. Mogłabym którejś z Was oddać tą paczkę ale to chyba trzeba mieć kartę w sklepie, tak?
wystarczy, że komuś prześlesz screen swojej karty, ktoś pójdzie do rossmana i odbierze :)
W którym tygodni ciąży otrzymałaś e-mail? Ja teraz czekam na e-mail i boję się , że go przez przypadek usunę heheheh Bo ja tak potrafię :)

wystarczy, że komuś prześlesz screen swojej karty, ktoś pójdzie do rossmana i odbierze :)
W którym tygodni ciąży otrzymałaś e-mail? Ja teraz czekam na e-mail i boję się , że go przez przypadek usunę heheheh Bo ja tak potrafię :)
Ale ten email nie jest potrzebny, to tylko informacja o tym, że możesz odebrać. Ja dostałam dokładnie w 34+0 tc :)

Gdzie kupilas kocyk z króliczkiem?
Na Allegro, tutaj link Link do: MIĘKKI KOC KOCYK MIKROFIBRA HAFT KCSN-02 (różne kolory są) [emoji4]
Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg
    Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 309
reklama
Do góry