reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Też się dołączam do pytania, bo chciałam kupić ale nie wiem których ile lepiej mieć..

Własnego doświadczenia nie mam, ale przyjaciółka niedawno urodziła i 1 miała przez jakieś 2 tygodnie. Wiec jak robić zapas to wydaje mi się 2 a nie 1. Ja 1 mam póki co jedną paczkę 88 szt. I jakieś 20szt. Od przyjaciółki po jej małej [emoji4] no i jeszcze paczuszka z rossmanna dojdzie [emoji16] a potem będę obserwować.

reklama
To kupię w takim razie z 2 duże paczki jedynek a resztę dwójek.. Najwyżej jak zabraknie to się dokupi.. Dwujek już mam 2 paczki 88szt w domu bo dostałam a właśnie nad tymi jedynkami się zastanawiałam [emoji28]

A ile pieluch tych z nr 1 na początek? Chciałabym zrobić sobie jakiś zapas, ale też nie przesadzić...
Ja kupiłam jedna paczkę jedynek (22 sztuki) + 2 paczki dostałam z jakichś programów (22 i 25 sztuk) wiec mam 3 male paczki, jedną wezme do szpitala. Zobaczymy czy wystarczy, w razie czego dokupimy [emoji4] mam kilka paczek dwójeczek, bo ostatnio były w promocji i zamiast 8 funtów płaciłam 4 [emoji3]

Dziewczyny a jak to jest z tymi pampersami z rossmanna za 1gr. Dostałam dziś maila ale ja i tak nie skorzystam z promocji. Mogłabym którejś z Was oddać tą paczkę ale to chyba trzeba mieć kartę w sklepie, tak?

Wzięłam się za prasowanie... Ale wam powiem że plecy to mi siadają...... A jeszcze tyle prasowania [emoji17][emoji17]
20180921_152310.jpg

Załączniki

• 20180921_152310.jpg
    20180921_152310.jpg
    74,8 KB · Wyświetleń: 329
Dziewczyny a jak to jest z tymi pampersami z rossmanna za 1gr. Dostałam dziś maila ale ja i tak nie skorzystam z promocji. Mogłabym którejś z Was oddać tą paczkę ale to chyba trzeba mieć kartę w sklepie, tak?
Chyba tego maila byś musiała przesłać albo nie wiem.
A czemu nie chcesz skorzystać?

reklama
Do góry