Piękne te kocyki, ale ja mam po córce, aż szkoda.
Tez mam kupę kocyków po starszym... nie ma sensu kupować nowego, choć takie śliczne są[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne te kocyki, ale ja mam po córce, aż szkoda.
Ja akurat nie mialam [emoji7] Ale mam 2 bo jeszcze jeden Minky kupiłam od Hubi [emoji4]Tez mam kupę kocyków po starszym... nie ma sensu kupować nowego, choć takie śliczne są[emoji7]
Moja koleżanka nie zużyła nawet jednej całej paczki 1 tych 88 szt. - zależy jakie dziecko
Dalej jest mieciutki, mimo ciaglego prania i suszenia w suszarce. Na zdjeciu jak teraz material wygladaAjak się zachowuje po praniach? Nadal jest taki mięciutki? Bo też o nim myślałam [emoji4]
Dziewczyny mam pytanko, na przewijak będziecie używały podkładów jednorazowych czy prześcieradełek? Bo nie wiem już sama co kupić. Te jednorazowe jak zasika lub ubrudzi to wyrzucam i już, z drugiej strony ile śmieci i odpadów można generować [emoji15] zastanawiam się nad kupnem takich do prania.
Co radzicie? Jak to będzie u Was?
Dziewczyny mam pytanko, na przewijak będziecie używały podkładów jednorazowych czy prześcieradełek? Bo nie wiem już sama co kupić. Te jednorazowe jak zasika lub ubrudzi to wyrzucam i już, z drugiej strony ile śmieci i odpadów można generować [emoji15] zastanawiam się nad kupnem takich do prania.
Co radzicie? Jak to będzie u Was?
Robię dokładnie tak samo[emoji4] tzn z młodym robiłam więc teraz zakładam że też tak będzie i jakoś bardziej wierzę w swoje umiejętności w przewijaniu, poza tym podobno dziewczyny tak często nie sikaja z nienacka jak chłopaki więc chyba nie będzie źle[emoji6]Ja mam dwa prześcieradełka na zmianę. Jak mi posika szybko 2, że nie zdążę wyprać to będę podkładać cos awaryjnego [emoji57]mam tez takie ceratki, które biorę jak do kogoś jade z bobasem - żeby im nie zasikal czy cos gorszego [emoji90] i rozkładam pod pupą[emoji106]
Nam co prawda artykuły przyszły zgodne z zamówieniem, ale czas wysyłki bardzo długi. Czasem tak bywa z tymi zakupami przez internet jest na szczęście jeszcze czas. Zdążysz wymienicJa się zawiodłam na hubiworld. Przysłali mi inny ręcznik niż zamówiłam. Tańszy. Zareklamowałam. Mieli wymienić ten ręcznik i pokrowiec na przewijak, bo bawełniany nie pasował mi na mój. Mieli przysłać frotte. Otwarłam paczkę i okazuje się, że znowu przysłali mi ten sam tańszy ręcznik, a pokrowca w ogóle nie zapakowali. A ja oddałam kurierowi paczkę na wymianę z tymi 2 rzeczami. I w ten sposób będę się z nimi dalej użerać. Mam jakiegoś pecha, bo widzę, że większość z Was jest z nich zadowolona...