Ewela2805
Fanka BB :)
Ja zamówiłam u nich większa paczkę, to fakt czekałam długo na wysłanie... I to bardzo. Ale rzeczy są cudne i dobrej jakości, i zapomnieli mi włożyć poduszki motylka, ale pieniądze na drugi dzień jak zauważyłam że nie ma to odeslałi także bez problemu. A u tych co zamawiałam pościel w piórka (zdjęcie wstawiłam w sobotę wieczorem) i łóżeczko (od innego sprzedawcy jeszcze), to powiem szczerze że przelew wysłałam z zza granicy we wtorek, w środę już był, w czwartek wysłali a w piątek o 8ej rano już przesyłka była u mojej siostry w Polsce, także polecam ich jak najbardziej!Ja się zawiodłam na hubiworld. Przysłali mi inny ręcznik niż zamówiłam. Tańszy. Zareklamowałam. Mieli wymienić ten ręcznik i pokrowiec na przewijak, bo bawełniany nie pasował mi na mój. Mieli przysłać frotte. Otwarłam paczkę i okazuje się, że znowu przysłali mi ten sam tańszy ręcznik, a pokrowca w ogóle nie zapakowali. A ja oddałam kurierowi paczkę na wymianę z tymi 2 rzeczami. I w ten sposób będę się z nimi dalej użerać. Mam jakiegoś pecha, bo widzę, że większość z Was jest z nich zadowolona...