reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Dziewczyny mam pytanko, na przewijak będziecie używały podkładów jednorazowych czy prześcieradełek? Bo nie wiem już sama co kupić. Te jednorazowe jak zasika lub ubrudzi to wyrzucam i już, z drugiej strony ile śmieci i odpadów można generować [emoji15] zastanawiam się nad kupnem takich do prania.
Co radzicie? Jak to będzie u Was?
Ja miałam podkłady przy starszym, a teraz stawiam na prześcieradła :)

reklama
Właśnie przywiózł mi przewoźnik zamówienie z Polski od siostry [emoji7][emoji7][emoji7] Przesyłka z Hubi, pościele (polecam tę w piórka jest naprawdę prześliczna, zakochałam się i nie spodziewałam że będzie aż tak ładna [emoji7]!!!), materac i kocyk (na zdjeciu), no i łóżeczko w końcu [emoji7] Kołyskę i wanienke [emoji4][emoji4]
Lecę spać a jutro trzeba skręcić łóżeczko [emoji123][emoji4] Zobacz załącznik 900787Zobacz załącznik 900788Zobacz załącznik 900789
Gdzie kupilas kocyk z króliczkiem?

Dziewczyny a jak to jest z tymi pampersami z rossmanna za 1gr. Dostałam dziś maila ale ja i tak nie skorzystam z promocji. Mogłabym którejś z Was oddać tą paczkę ale to chyba trzeba mieć kartę w sklepie, tak?
wystarczy, że komuś prześlesz screen swojej karty, ktoś pójdzie do rossmana i odbierze :)
W którym tygodni ciąży otrzymałaś e-mail? Ja teraz czekam na e-mail i boję się , że go przez przypadek usunę heheheh Bo ja tak potrafię :)

wystarczy, że komuś prześlesz screen swojej karty, ktoś pójdzie do rossmana i odbierze :)
W którym tygodni ciąży otrzymałaś e-mail? Ja teraz czekam na e-mail i boję się , że go przez przypadek usunę heheheh Bo ja tak potrafię :)
Ale ten email nie jest potrzebny, to tylko informacja o tym, że możesz odebrać. Ja dostałam dokładnie w 34+0 tc :)

Gdzie kupilas kocyk z króliczkiem?
Na Allegro, tutaj link Link do: MIĘKKI KOC KOCYK MIKROFIBRA HAFT KCSN-02 (różne kolory są) [emoji4]
Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg
    Screenshot_20180923-191622_Allegro.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 306
reklama
Do góry