reklama
FiLi88
Fanka BB :)
@Sasanka14 zadowolona ?? Kolorek ma boski
Sasanka14
Zadowolona na maxa trafiłam ekstra promocje, wózek spełnią nasze wszystkie oczekiwania, teraz tylko czekać na pierwszy spacer@Sasanka14 zadowolona ?? Kolorek ma boski
Dojechał nasz wózek [emoji2]Zobacz załącznik 896593
Ekstra wózek [emoji106][emoji3] mnie jakoś wózek wyjątkowo cieszył... moze dlatego, że nowy i tak mi się podobał, albo, że to wszystko takie realne się robi [emoji28][emoji3]
Mirakulum
Ja aż tylu ubranek nie mam heh [emoji16] posegregowane mam rozmiarami i w pierwszej szufladzie mam rozmiary 56 i 62 żeby były pod ręką 68 schowane na samym dole [emoji4]
Dziewczyny co kupujecie na odparzenia na pupci? Niby ten sudocrem jest dobry, ale ma kiepski skład z tego co widziałam...
zapobiegawczo to można linomag. bepathen .linoderm i chyba alantan plus? nie pamiętam już co zawierał ale wiem że te z cynkiem jak sudocrem to nie zapobiegawczo a leczniczo jeśli już i cienka warstwe ... nienawidziłam jak moja mama pół pudełka na pupę mojego syna kładła...koszmar ... przetłumaczyć nie mogłam szlak !!! ehhhh coś nerwowa jestem heheh
Mirakulum
Ja posegregowałam te ciuszki od koleżanki bo np body 56 poza kopertowymi nie będę męczyła dziecka.
Niektóre rzeczy mega sprane, nie wszystkie mi się podobają.
No i muszę kupić koszulki, bo je uwielbiam.
też zrobiłam czystkę w tym co dostałam i połowy to nie użyje choć większość jest w b. dobrym stanie to jednak za dużo tego ..a jeszcze sama kompletów nowych nakupowalam by stroić maleństwo hihih sliczneeee
Sasanka piękny kolor wózka jak i wózek też zgrabny!..śmieszne ma kółka hihi .przewinął mi się w oględzinach i przykuł moja uwage ah wiem co to za uczucie ..ekscytacji...pierwszego spaceru ...pieknie
emilea
Aktywna w BB
Hej dziewczyny! Przymierzam się do zakupu bujaczków ale potrzebuję fachowej rady mamusi które już takie sprzęty posiadały i używały, tyle jest ich na rynku, że juz głowa boli od tego czytania i przeglądania. Czy macie jakas konkretną markę do polecenia? Widzę, że większość jest na baterie - jak często takie baterie trzeba zmieniać? Wolałabym zasilanie sieciowe ale moze to kwestia bezpieczenstwa, ze większosc jest na baterie... nie wiem...
Albo np przedział wagowy takiego bujaczka...do 9kg do 12kg do 18 kg nie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon help
jak temat juz się pojawil to sorry ale juz nie odkopię
Albo np przedział wagowy takiego bujaczka...do 9kg do 12kg do 18 kg nie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon help
Igorowelove
Moderatorka
Ja dziś te cudenko wyrwałam [emoji7]Hej dziewczyny! Przymierzam się do zakupu bujaczków ale potrzebuję fachowej rady mamusi które już takie sprzęty posiadały i używały, tyle jest ich na rynku, że juz głowa boli od tego czytania i przeglądania. Czy macie jakas konkretną markę do polecenia? Widzę, że większość jest na baterie - jak często takie baterie trzeba zmieniać? Wolałabym zasilanie sieciowe ale moze to kwestia bezpieczenstwa, ze większosc jest na baterie... nie wiem...
Przy starszaku mąż zrobił wibracje na kabel, bo syn ubóstwiał wibrowanie i baliśmy się, że baterie będą szły jak woda [emoji14] i trochę mnie ten kabel irytował i to, że nie wszędzie sięgał :/
Załączniki
the_flower
Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca, jak zdecydowałam w końcu jaki materac zamawiam, to pozostaje kwestia pokrowca. Orientujecie się czym one się różnią? Wybrałam materac lateksowo-kokosowy, tylko nie mam pojęcia czy pokrowiec Aegis Naturalne Care czy Aloe a może Medicum?
reklama
G
gosc12
Gość