reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca, jak zdecydowałam w końcu jaki materac zamawiam, to pozostaje kwestia pokrowca. Orientujecie się czym one się różnią? Wybrałam materac lateksowo-kokosowy, tylko nie mam pojęcia czy pokrowiec Aegis Naturalne Care czy Aloe a może Medicum?

Nie wiem czy to jakieś wielkie znaczenie ma...ja wezmę chyba ten natural[emoji5] niby nic się z nim nie dzieje po częstym praniu i zachowuje swoje właściwości [emoji106]

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca, jak zdecydowałam w końcu jaki materac zamawiam, to pozostaje kwestia pokrowca. Orientujecie się czym one się różnią? Wybrałam materac lateksowo-kokosowy, tylko nie mam pojęcia czy pokrowiec Aegis Naturalne Care czy Aloe a może Medicum?

Ja wzięłam Aegis :)

Ja już zamówiłam, czekam na dostawę. Wzięłam ten Aegis Natural Care :)

Dzięki Dziewczyny ;) ja też w takim razie zamówię ten Aegis Naturalne Care :)
Wczoraj na wizycie zrozumiałam, że coraz mniej czasu zostało i wzięłam się do dalszej wyprawki. Dzisiaj kupiłam sobie szlafroczek i zamawiam materac :)

Hej dziewczyny! Przymierzam się do zakupu bujaczków :) ale potrzebuję fachowej rady mamusi które już takie sprzęty posiadały i używały, tyle jest ich na rynku, że juz głowa boli od tego czytania i przeglądania. Czy macie jakas konkretną markę do polecenia? Widzę, że większość jest na baterie - jak często takie baterie trzeba zmieniać? Wolałabym zasilanie sieciowe ale moze to kwestia bezpieczenstwa, ze większosc jest na baterie...:eek: nie wiem...
Albo np przedział wagowy takiego bujaczka...do 9kg do 12kg do 18 kg:szok: nie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon:errr: help:sad:
jak temat juz się pojawil to sorry ale juz nie odkopię :rolleyes2:

Hej my mieliśmy Fisher Price i niestety sprzedałam, był zasilany sieciowo. Ale za dlugo synek się w nim nie bujal. Był bodajże do 12 kg.

reklama
Do góry