reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca, jak zdecydowałam w końcu jaki materac zamawiam, to pozostaje kwestia pokrowca. Orientujecie się czym one się różnią? Wybrałam materac lateksowo-kokosowy, tylko nie mam pojęcia czy pokrowiec Aegis Naturalne Care czy Aloe a może Medicum?

Nie wiem czy to jakieś wielkie znaczenie ma...ja wezmę chyba ten natural[emoji5] niby nic się z nim nie dzieje po częstym praniu i zachowuje swoje właściwości [emoji106]

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie materaca, jak zdecydowałam w końcu jaki materac zamawiam, to pozostaje kwestia pokrowca. Orientujecie się czym one się różnią? Wybrałam materac lateksowo-kokosowy, tylko nie mam pojęcia czy pokrowiec Aegis Naturalne Care czy Aloe a może Medicum?

Ja wzięłam Aegis :)

Ja już zamówiłam, czekam na dostawę. Wzięłam ten Aegis Natural Care :)

Dzięki Dziewczyny ;) ja też w takim razie zamówię ten Aegis Naturalne Care :)
Wczoraj na wizycie zrozumiałam, że coraz mniej czasu zostało i wzięłam się do dalszej wyprawki. Dzisiaj kupiłam sobie szlafroczek i zamawiam materac :)

Hej dziewczyny! Przymierzam się do zakupu bujaczków :) ale potrzebuję fachowej rady mamusi które już takie sprzęty posiadały i używały, tyle jest ich na rynku, że juz głowa boli od tego czytania i przeglądania. Czy macie jakas konkretną markę do polecenia? Widzę, że większość jest na baterie - jak często takie baterie trzeba zmieniać? Wolałabym zasilanie sieciowe ale moze to kwestia bezpieczenstwa, ze większosc jest na baterie...:eek: nie wiem...
Albo np przedział wagowy takiego bujaczka...do 9kg do 12kg do 18 kg:szok: nie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon:errr: help:sad:
jak temat juz się pojawil to sorry ale juz nie odkopię :rolleyes2:

Hej my mieliśmy Fisher Price i niestety sprzedałam, był zasilany sieciowo. Ale za dlugo synek się w nim nie bujal. Był bodajże do 12 kg.

reklama
Do góry