Kacprysiowo
Moderatorka
Dziękuję poszukam jej na ig
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kobietki A ja cały czas zastanawiam się jak ubierać dziecko do wózka nie wiem czy lepiej kupic typowo zimowy kombinezon i wtedy koc i nakrycie wózka..czy kupić spiworek do wózka i wtedy dziecku wystarczy np misiowy kombinezonik . Może któraś z Was mi doradzi
Ja aż tylu ubranek nie mam heh [emoji16] posegregowane mam rozmiarami i w pierwszej szufladzie mam rozmiary 56 i 62 żeby były pod ręką 68 schowane na samym dole [emoji4]
Dziewczyny co kupujecie na odparzenia na pupci? Niby ten sudocrem jest dobry, ale ma kiepski skład z tego co widziałam...
My dla odmiany nic od nikogo nie dostaliśmy. Nie mamy w rodzinie takich Maluszków. Mam tylko troszkę po synku, dobrze że miałam dużo żółtych, kremowych i białych to się wykorzysta.
A macie namiary na jakies stronki z odswietnymi ubrankami : sukienki na Chrzest, buciki itp.
A to jest lepsze od chusty czy w ten sam deseń?[emoji848]
Mam podobny zestawJa kupiłam przejściowy kombinezon i mam śpiworek, ale mam też gruby kombinezon w razie większych mrozów lub po prostu z kocykiem zamiast śpiworka... stwierdziłam, że u nas pogoda jest tak różna, że muszę mieść dwa warianty.
Planuje tak samo poukladac w szufladach ubranka jak juz je upiore i wyprasujeZobacz załącznik 897325 Zobacz załącznik 897326
Też nic nie dostaliśmy, bo nie mamy maluchów w rodzinie. Ale ja się cieszę, że wszystko mogłam wybrać sama dostałam kilka rzeczy, ale nowych w prezencie wcześniejszym...
U nas chyba mało różowo - sama kupiłam jedną pudrową bluzę i to na 68, a to co widać to dostałam ;p Pewnie podostajemy masę różu, więc nie kupowałam sama Poprasowałam 56-62 tak w razie coś ;p
Zobacz załącznik 897325 Zobacz załącznik 897326
Też nic nie dostaliśmy, bo nie mamy maluchów w rodzinie. Ale ja się cieszę, że wszystko mogłam wybrać sama dostałam kilka rzeczy, ale nowych w prezencie wcześniejszym...
U nas chyba mało różowo - sama kupiłam jedną pudrową bluzę i to na 68, a to co widać to dostałam ;p Pewnie podostajemy masę różu, więc nie kupowałam sama Poprasowałam 56-62 tak w razie coś ;p
Zobacz załącznik 897325 Zobacz załącznik 897326