Mirakulum
Fanka BB :)
A ile coś takiego kosztuje? Mi zależało na połączeniu gondoli z bajerami.... i wibracjami. To mi się tak kojarzy z pudełkiem [emoji5]
Też dostałam od bratowej męża taki tulik, nawet dwa rozmiary- zaraz po porodzie i drugi trochę większy.. zobaczę czy mi sie przyda... nie wiem, chyba zależy od temperatury w domu- co ubrać pod spod [emoji28]
Haha bo to zależy od dziecka [emoji5] mój pamietam po takich wibracjach od razu kupki robił Haha [emoji23] korzystałam, nie powiem, ale teraz marzy mi sie taki jak wstawiłam - połączenie gondolki z muzyczka, światełkami i bujaczkiem leżaczkiem... No, moze na stare lata cuda mi się podobają [emoji23][emoji85]
A kupiłaś taki? Tej firmy właśnie?
Hmmm... może jednak sie skuszę, zawsze mogę odsprzedać w dobrym stanie przecież [emoji16]
ależ ja też lubię owe gadżety o sama myślałam czy by tego nie kupic w sklepie oglądałam macalam a Mąż się śmiał..zostaw to!! przecież mamy leżaczek..a ja no dobra ehhh no i ma rację ..poszaleje z czymś innym ..właśnie dziś szukam stroju na halloween i na święta dla malca haha I innych ******* także jeszcze pole popisu z rzeczami bez których można się obejść bez problemu jest
chce sobie kupić kapcie do szpitala z pomponami puchowymi Ala pozłacane bądź posrebrzane tak sobie ubzduralam że chce takie mieć haha