reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

reklama
Nooo to na mojej liscie z drozszych rzeczy zostala juz tylko niania elektryczna. Dzis wpadl laktator w super promce zakupiony.

AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg

Załączniki

• AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg
    AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 405
Ja się zastanawiam nad czymś takim...

Link do: Tiny Love leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1 Luxe NEW

Kupiła któraś z was?
Chodzi o to żeby było w salonie póki maluch będzie malutki, a pózniej już zamienię go w bujaczek... wydaje sie fajna rzecz [emoji848]

Ogladalas go na zywo ?
My go widzielismy w ktoryms sklepie i maz powiedzial ze wyglada na malo solidny i stabilny. Ja osobiscie jak pomyslalam ze robaczki szybciorem rosna to przyznalam mezowi racje. Bo dla malucha to super i na plasko moze lezec, ale to tylko moment, a pozniej jak juz siadaja dzidzie to fajnie jest cos konkretnego i stabilnego miec. Ale Kochana to sa nasze odczucia. Ty mozsz miec zupelnie inne i Tobie moze on sie sprawdzic. Polecam zobaczyc na zywo.
Wozek zlozony ??

Ogladalas go na zywo ?
My go widzielismy w ktoryms sklepie i maz powiedzial ze wyglada na malo solidny i stabilny. Ja osobiscie jak pomyslalam ze robaczki szybciorem rosna to przyznalam mezowi racje. Bo dla malucha to super i na plasko moze lezec, ale to tylko moment, a pozniej jak juz siadaja dzidzie to fajnie jest cos konkretnego i stabilnego miec. Ale Kochana to sa nasze odczucia. Ty mozsz miec zupelnie inne i Tobie moze on sie sprawdzic. Polecam zobaczyc na zywo.
Wozek zlozony ??

Maz dopiero teraz z pracy wrócił... ja do lekarza, on z synkiem na ćwiczenia wiec wątpię ze dzisiaj da radę[emoji53]
Właśnie mi chodziło o te kołyskę, gondole... opinie ma niby dobre na necie. Ja nie chce na długo tej kołyski, tak do 3-4miesiaca, żeby do maluszka tak nie biegać do sypialni.. Tyle, że myślałam, że ten leżaczek na większe dziecko jest ok.. Wagowo niby do 18kg[emoji848] a widziałaś ten na siedząco?

Maz dopiero teraz z pracy wrócił... ja do lekarza, on z synkiem na ćwiczenia wiec wątpię ze dzisiaj da radę[emoji53]
Właśnie mi chodziło o te kołyskę, gondole... opinie ma niby dobre na necie. Ja nie chce na długo tej kołyski, tak do 3-4miesiaca, żeby do maluszka tak nie biegać do sypialni.. Tyle, że myślałam, że ten leżaczek na większe dziecko jest ok.. Wagowo niby do 18kg[emoji848] a widziałaś ten na siedząco?

Widzialam go wlasnie w formie kolyski i drugi obok byl zlozony do takiej pozycji pollezacej. Do mnie on nie przemawia. Jak na spanie w ciagu dnia to ma tylko cieniutkie cos pod pleckami, a nie materacyk i material wydal mi sie sztuczny. Jak na chwile zeby odlozyc dzidzia to dla mnie zbedny wydatek, bo juz wole w gondoli, ktora ma twarde podloze i fajny materacyk. Ale widzisz ja to tak pod swoje potrzeby i oczekiwania biore, takze musisz sama sprawdzic czy tego Ci wlasnie potrzeba.

reklama
Widzialam go wlasnie w formie kolyski i drugi obok byl zlozony do takiej pozycji pollezacej. Do mnie on nie przemawia. Jak na spanie w ciagu dnia to ma tylko cieniutkie cos pod pleckami, a nie materacyk i material wydal mi sie sztuczny. Jak na chwile zeby odlozyc dzidzia to dla mnie zbedny wydatek, bo juz wole w gondoli, ktora ma twarde podloze i fajny materacyk. Ale widzisz ja to tak pod swoje potrzeby i oczekiwania biore, takze musisz sama sprawdzic czy tego Ci wlasnie potrzeba.

Ech, myśle i myśle... materacyk miałam zamiar kupić, bo ten jest z szelkami. Gondoli nie będę dźwigać na pierwsze piętro, bardziej mi chodziło o funkcje kołyski ale są tez wibracje i muzyczka... Tak sobie wyobrażam, że malutki będzie spał czy cos tam do siebie gugal i patrzył na karuzele, a ja albo w kuchni albo w salonie z nim i starszym na przykład [emoji848] ale na drzemkę w dzień to mogłabym dawać... a pózniej w to krzesełko tez na wibracje i te światełka z muzyczką.. bo pózniej to i tak mam krzesełko do karmienia.. tak szczerze to mam nawet leżaczek z fisher price[emoji23]ale tylko z wibracjami i pałąkiem, bez gondoli... Muszę dalej myślec... moze zwykła kołyska z karuzelą

Do góry