Ewelina1406
Fanka BB :)
Też mi się spodobał i nie mogłam się powstrzymać :-), a i tak miałam w planach kupić kokon :-)Ale śliczny!!! [emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się spodobał i nie mogłam się powstrzymać :-), a i tak miałam w planach kupić kokon :-)Ale śliczny!!! [emoji7][emoji7]
Dziękuję :-)@Ewelina1406 bardzo ładny zakup
Nooo to na mojej liscie z drozszych rzeczy zostala juz tylko niania elektryczna. Dzis wpadl laktator w super promce zakupiony.
Zobacz załącznik 894625
Ja się zastanawiam nad czymś takim...
Link do: Tiny Love leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1 Luxe NEW
Kupiła któraś z was?
Chodzi o to żeby było w salonie póki maluch będzie malutki, a pózniej już zamienię go w bujaczek... wydaje sie fajna rzecz [emoji848]
Ogladalas go na zywo ?
My go widzielismy w ktoryms sklepie i maz powiedzial ze wyglada na malo solidny i stabilny. Ja osobiscie jak pomyslalam ze robaczki szybciorem rosna to przyznalam mezowi racje. Bo dla malucha to super i na plasko moze lezec, ale to tylko moment, a pozniej jak juz siadaja dzidzie to fajnie jest cos konkretnego i stabilnego miec. Ale Kochana to sa nasze odczucia. Ty mozsz miec zupelnie inne i Tobie moze on sie sprawdzic. Polecam zobaczyc na zywo.
Wozek zlozony ??
Maz dopiero teraz z pracy wrócił... ja do lekarza, on z synkiem na ćwiczenia wiec wątpię ze dzisiaj da radę[emoji53]
Właśnie mi chodziło o te kołyskę, gondole... opinie ma niby dobre na necie. Ja nie chce na długo tej kołyski, tak do 3-4miesiaca, żeby do maluszka tak nie biegać do sypialni.. Tyle, że myślałam, że ten leżaczek na większe dziecko jest ok.. Wagowo niby do 18kg[emoji848] a widziałaś ten na siedząco?
Widzialam go wlasnie w formie kolyski i drugi obok byl zlozony do takiej pozycji pollezacej. Do mnie on nie przemawia. Jak na spanie w ciagu dnia to ma tylko cieniutkie cos pod pleckami, a nie materacyk i material wydal mi sie sztuczny. Jak na chwile zeby odlozyc dzidzia to dla mnie zbedny wydatek, bo juz wole w gondoli, ktora ma twarde podloze i fajny materacyk. Ale widzisz ja to tak pod swoje potrzeby i oczekiwania biore, takze musisz sama sprawdzic czy tego Ci wlasnie potrzeba.