reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Nooo to na mojej liscie z drozszych rzeczy zostala juz tylko niania elektryczna. Dzis wpadl laktator w super promce zakupiony.

AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg

Załączniki

• AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg
    AD27E5BC-E334-4815-8B7E-5DCD7A7231B9.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 408
Ja się zastanawiam nad czymś takim...

Link do: Tiny Love leżaczek bujaczek łóżeczko 3w1 Luxe NEW

Kupiła któraś z was?
Chodzi o to żeby było w salonie póki maluch będzie malutki, a pózniej już zamienię go w bujaczek... wydaje sie fajna rzecz [emoji848]

Ogladalas go na zywo ?
My go widzielismy w ktoryms sklepie i maz powiedzial ze wyglada na malo solidny i stabilny. Ja osobiscie jak pomyslalam ze robaczki szybciorem rosna to przyznalam mezowi racje. Bo dla malucha to super i na plasko moze lezec, ale to tylko moment, a pozniej jak juz siadaja dzidzie to fajnie jest cos konkretnego i stabilnego miec. Ale Kochana to sa nasze odczucia. Ty mozsz miec zupelnie inne i Tobie moze on sie sprawdzic. Polecam zobaczyc na zywo.
Wozek zlozony ??

Ogladalas go na zywo ?
My go widzielismy w ktoryms sklepie i maz powiedzial ze wyglada na malo solidny i stabilny. Ja osobiscie jak pomyslalam ze robaczki szybciorem rosna to przyznalam mezowi racje. Bo dla malucha to super i na plasko moze lezec, ale to tylko moment, a pozniej jak juz siadaja dzidzie to fajnie jest cos konkretnego i stabilnego miec. Ale Kochana to sa nasze odczucia. Ty mozsz miec zupelnie inne i Tobie moze on sie sprawdzic. Polecam zobaczyc na zywo.
Wozek zlozony ??

Maz dopiero teraz z pracy wrócił... ja do lekarza, on z synkiem na ćwiczenia wiec wątpię ze dzisiaj da radę[emoji53]
Właśnie mi chodziło o te kołyskę, gondole... opinie ma niby dobre na necie. Ja nie chce na długo tej kołyski, tak do 3-4miesiaca, żeby do maluszka tak nie biegać do sypialni.. Tyle, że myślałam, że ten leżaczek na większe dziecko jest ok.. Wagowo niby do 18kg[emoji848] a widziałaś ten na siedząco?

Maz dopiero teraz z pracy wrócił... ja do lekarza, on z synkiem na ćwiczenia wiec wątpię ze dzisiaj da radę[emoji53]
Właśnie mi chodziło o te kołyskę, gondole... opinie ma niby dobre na necie. Ja nie chce na długo tej kołyski, tak do 3-4miesiaca, żeby do maluszka tak nie biegać do sypialni.. Tyle, że myślałam, że ten leżaczek na większe dziecko jest ok.. Wagowo niby do 18kg[emoji848] a widziałaś ten na siedząco?

Widzialam go wlasnie w formie kolyski i drugi obok byl zlozony do takiej pozycji pollezacej. Do mnie on nie przemawia. Jak na spanie w ciagu dnia to ma tylko cieniutkie cos pod pleckami, a nie materacyk i material wydal mi sie sztuczny. Jak na chwile zeby odlozyc dzidzia to dla mnie zbedny wydatek, bo juz wole w gondoli, ktora ma twarde podloze i fajny materacyk. Ale widzisz ja to tak pod swoje potrzeby i oczekiwania biore, takze musisz sama sprawdzic czy tego Ci wlasnie potrzeba.

reklama
Widzialam go wlasnie w formie kolyski i drugi obok byl zlozony do takiej pozycji pollezacej. Do mnie on nie przemawia. Jak na spanie w ciagu dnia to ma tylko cieniutkie cos pod pleckami, a nie materacyk i material wydal mi sie sztuczny. Jak na chwile zeby odlozyc dzidzia to dla mnie zbedny wydatek, bo juz wole w gondoli, ktora ma twarde podloze i fajny materacyk. Ale widzisz ja to tak pod swoje potrzeby i oczekiwania biore, takze musisz sama sprawdzic czy tego Ci wlasnie potrzeba.

Ech, myśle i myśle... materacyk miałam zamiar kupić, bo ten jest z szelkami. Gondoli nie będę dźwigać na pierwsze piętro, bardziej mi chodziło o funkcje kołyski ale są tez wibracje i muzyczka... Tak sobie wyobrażam, że malutki będzie spał czy cos tam do siebie gugal i patrzył na karuzele, a ja albo w kuchni albo w salonie z nim i starszym na przykład [emoji848] ale na drzemkę w dzień to mogłabym dawać... a pózniej w to krzesełko tez na wibracje i te światełka z muzyczką.. bo pózniej to i tak mam krzesełko do karmienia.. tak szczerze to mam nawet leżaczek z fisher price[emoji23]ale tylko z wibracjami i pałąkiem, bez gondoli... Muszę dalej myślec... moze zwykła kołyska z karuzelą

Do góry