reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

Dla mnie chyba najważniejszym elementem wyprawki był wózek, wiedziałam, że maluszek będzie spędzał w nim dużo czasu ze względu na nasze częste podróże. Wybrałam anexa, wózek jest solidny, wytrzymały a do tego bardzo wygodny- dla dzidziusia i dla mnie!;) Do tego łatwy w obsłudze, poręczny, lekki i zwrotny- dla mnie idealny.

reklama
Dzien kuriera z Hubiworld :)

Załączniki

• IMG_20180828_101616.jpg
    IMG_20180828_101616.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 108
@karolinka22 ja staram się we wszystkim znaleźć złoty środek i tak celowac w średnia półkę. A czy się opłacało to pewnie za rok będę mogła powiedzieć, bo doświadczenie mam na poziomie 0:) @Koka27 fajnie, jedno zamówienie i z głowy. W dzisiejszych czasach nawet z domu nie trzeba wychodzić żeby skompletować wyprawkę. Do mnie kurier dzisiaj karmę dla psa przywiozl;)

@karolinka22 ja staram się we wszystkim znaleźć złoty środek i tak celowac w średnia półkę. A czy się opłacało to pewnie za rok będę mogła powiedzieć, bo doświadczenie mam na poziomie 0:) @Koka27 fajnie, jedno zamówienie i z głowy. W dzisiejszych czasach nawet z domu nie trzeba wychodzić żeby skompletować wyprawkę. Do mnie kurier dzisiaj karmę dla psa przywiozl;)
Do mnie jeszczs dzisiaj wanienka przyjdzie ;) lubie robic zakupy online, chodzenie po sklepach mnie wnerwia i w sumie ide jak chce cos kupic sobie z ciucha, bo online dla siebie nie lubie akurat, bo rozrzut rozmiarow jest taki, ze przy moich gabarytach ciezko utrafic ;) i kupowania butow unikamy, chyba, ze np jakis model w sklepie przymierzymy i wtedy online jesli jest taniej :)

Hehe ja poczytałam pół godziny i się zdecydowałam na lateksowo-kokosowy [emoji5][emoji106]
https://hevea.krakow.pl/materace-dla-dzieci-lateksowe-piankowe-czy-z-kokosem-n-4.html
A kupuję taki:
https://hevea.krakow.pl/materac-lateksowo-kokosowy-hevea-krzys-120x60-p-4.html
Triche drogi, wiem... ale dla kręgosłupa zdrowy i posłuży spokojnie do 3.roku życia [emoji106][emoji847]

Pięknie!!!![emoji847] brawo Ty!![emoji847]

Dzięki ;) też zostaję chyba przy tej firmie.

@Koka27 a powiedz, jak z jakością bawełny kocyków/poduszek itp? mięciutka i przyjemna, czy szorstka? Bo chciałam pozamawiać właśnie z tej stronki różne rzeczy, ale te ceny są tak niskie, że już nie wiem, co o tym sądzić...

reklama
Do mnie jeszczs dzisiaj wanienka przyjdzie ;) lubie robic zakupy online, chodzenie po sklepach mnie wnerwia i w sumie ide jak chce cos kupic sobie z ciucha, bo online dla siebie nie lubie akurat, bo rozrzut rozmiarow jest taki, ze przy moich gabarytach ciezko utrafic ;) i kupowania butow unikamy, chyba, ze np jakis model w sklepie przymierzymy i wtedy online jesli jest taniej :)
Ja wczoraj byłam w dziecięcych sklepach zrobić rozeznanie w cenach i mnie trafiało. W 2 sklepach sprzedawczynie łaziły za mną i usiłowały coś wcisnąć. Miałam ochotę uciekać. Nic tam nie kupiłam, bo czułam się osaczona. Oglądałam łóżeczka, a one stały nade mną i czekały aż powiem które. Jak się nie zdecydowałam to było "a kocyk pani ma? Wanienkę? Rożek? Ręczniczek?" itd. Kupię na allegro. Cenowo też mnie to lepiej wyjdzie. Kupiłam coś jedynie w trzecim sklepie gdzie nikt nade mną nie stał i miałam spokój. Wanienkę i 2 pajacyki, które mój mąż wybrał Małej :)
Fili - szkoda, że mieszkasz za granicą, bo aż bym Cię zapytała czy mogę u Ciebie kupić taki kocyk :)

Do góry