reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Ja dzis poczynilam zakupy online. Zamowilam prześcieradła do łóżeczka, kocyk, pokrowce na przewijak, jakies tam wkladki laktacyjne, podklady poporodowe, zestaw do paznokci itp rzeczy. Wszystko u jednego sprzedawcy, wiec koszt przesyłki jeden. A i do tego zamowilam wanienke, doszliśmy do wniosku, ze bierzemy zwykla ikeowska. Wczoraj domowilam na hm jeszcze jakies czapeczki, jedna na wyjście, skarpety itp takze dla małego zostalo chyba tylko kosmetyki kupic i pampery :) a dla mnie trochę więcej, bo jeszcze koszule, biustonosze do karmienia, laktator, papcie itp, ale tyle to juz nic ;) chlop moj zdziwiony dzisiaj byl jak finalizowalam zamowienie, ze to az tyle wszystko kosztuje. Niby drobnica, niby osobno kazdy produkt niewiele ale razem sumka wyszla.

Podeślesz link? Ciężko znaleźć sprzedawcę u którego znajdzie się dosłownie wszystko [emoji16]

reklama
Wlasnie przed chwilka pan listonosz przyniosl paczuszke z PL, a w niej koszula do spania, porodu, karmienia firmy granatovo. Zdecydowalam sie ja kupic, bo nie mam zadnej koszuli do spania, koszulki meza sa za krotkie, a ja bardzo nielubie w bieliznie spac. Koszule kupilam na olx uzywana, ale jest w super stanie. Wiem, ze dla niektorych ciuchy po kims odpadaja, ale ja nie mam z tym problemu. Wypiore po swojemu, choc ta jest na pewno prana i prasowana bo to widac i czuc ;)

Zobacz załącznik 891420

Ja kupuję używane, jak wyprane to jak nowki Haha [emoji5][emoji106]
Bardzo fajna koszula, a ty pięknie w niej wyglądasz [emoji847] śliczny brzuszek [emoji5]

Bardzo fajna.
Ja czekam na koszulę od Nicoli.

Dziś mąż zaklepał używaną komodę z przewijakiem i łóżeczko.
Po niedzieli ma odebrać
Zobacz załącznik 891432Zobacz załącznik 891433

Super, udało ci się znaleźć to co chciałaś! [emoji106][emoji847]

Wlasnie przed chwilka pan listonosz przyniosl paczuszke z PL, a w niej koszula do spania, porodu, karmienia firmy granatovo. Zdecydowalam sie ja kupic, bo nie mam zadnej koszuli do spania, koszulki meza sa za krotkie, a ja bardzo nielubie w bieliznie spac. Koszule kupilam na olx uzywana, ale jest w super stanie. Wiem, ze dla niektorych ciuchy po kims odpadaja, ale ja nie mam z tym problemu. Wypiore po swojemu, choc ta jest na pewno prana i prasowana bo to widac i czuc ;)

Zobacz załącznik 891420

Ja też mam jedną używaną, kupiłam, bo mi się spodobała a nigdzie indziej takiej nie znalazłam.

Dziewczyny, szukam prześcieradeł we wzorki, do wózka i do łóżeczka, i na przewijak, ale nie takie na cały przewijak tylko na środek, może macie jakieś stronki gdzie mogłabym zamówić? Trudno znaleźć wszystko u jednego sprzedawcy [emoji17]

reklama
Dziewczyny, szukam prześcieradeł we wzorki, do wózka i do łóżeczka, i na przewijak, ale nie takie na cały przewijak tylko na środek, może macie jakieś stronki gdzie mogłabym zamówić? Trudno znaleźć wszystko u jednego sprzedawcy [emoji17]

Takie na przewijak to chyba widzialam u tego sprzedawcy, ktorego Edyta podlinkowala, ale do wozka i lozeczka juz tylko frote u niego jest. Moze by poszukac u jakis sprzedawcow, ktorzy szyja posciele itd pod zamowienie.
Ja do lozeczka we wzorki kuoilam w Ikei, bo byl w zestawie razem z posciela, a do wozka planuje tylko zwykla pieluszke muslinowa wkladac, bo mam je duze i one sa super mieciutkie.

Do góry