reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

Ja dzis poczynilam zakupy online. Zamowilam prześcieradła do łóżeczka, kocyk, pokrowce na przewijak, jakies tam wkladki laktacyjne, podklady poporodowe, zestaw do paznokci itp rzeczy. Wszystko u jednego sprzedawcy, wiec koszt przesyłki jeden. A i do tego zamowilam wanienke, doszliśmy do wniosku, ze bierzemy zwykla ikeowska. Wczoraj domowilam na hm jeszcze jakies czapeczki, jedna na wyjście, skarpety itp takze dla małego zostalo chyba tylko kosmetyki kupic i pampery :) a dla mnie trochę więcej, bo jeszcze koszule, biustonosze do karmienia, laktator, papcie itp, ale tyle to juz nic ;) chlop moj zdziwiony dzisiaj byl jak finalizowalam zamowienie, ze to az tyle wszystko kosztuje. Niby drobnica, niby osobno kazdy produkt niewiele ale razem sumka wyszla.

Podeślesz link? Ciężko znaleźć sprzedawcę u którego znajdzie się dosłownie wszystko [emoji16]

reklama
Wlasnie przed chwilka pan listonosz przyniosl paczuszke z PL, a w niej koszula do spania, porodu, karmienia firmy granatovo. Zdecydowalam sie ja kupic, bo nie mam zadnej koszuli do spania, koszulki meza sa za krotkie, a ja bardzo nielubie w bieliznie spac. Koszule kupilam na olx uzywana, ale jest w super stanie. Wiem, ze dla niektorych ciuchy po kims odpadaja, ale ja nie mam z tym problemu. Wypiore po swojemu, choc ta jest na pewno prana i prasowana bo to widac i czuc ;)

Zobacz załącznik 891420

Ja kupuję używane, jak wyprane to jak nowki Haha [emoji5][emoji106]
Bardzo fajna koszula, a ty pięknie w niej wyglądasz [emoji847] śliczny brzuszek [emoji5]

Bardzo fajna.
Ja czekam na koszulę od Nicoli.

Dziś mąż zaklepał używaną komodę z przewijakiem i łóżeczko.
Po niedzieli ma odebrać
Zobacz załącznik 891432Zobacz załącznik 891433

Super, udało ci się znaleźć to co chciałaś! [emoji106][emoji847]

Wlasnie przed chwilka pan listonosz przyniosl paczuszke z PL, a w niej koszula do spania, porodu, karmienia firmy granatovo. Zdecydowalam sie ja kupic, bo nie mam zadnej koszuli do spania, koszulki meza sa za krotkie, a ja bardzo nielubie w bieliznie spac. Koszule kupilam na olx uzywana, ale jest w super stanie. Wiem, ze dla niektorych ciuchy po kims odpadaja, ale ja nie mam z tym problemu. Wypiore po swojemu, choc ta jest na pewno prana i prasowana bo to widac i czuc ;)

Zobacz załącznik 891420

Ja też mam jedną używaną, kupiłam, bo mi się spodobała a nigdzie indziej takiej nie znalazłam.

Dziewczyny, szukam prześcieradeł we wzorki, do wózka i do łóżeczka, i na przewijak, ale nie takie na cały przewijak tylko na środek, może macie jakieś stronki gdzie mogłabym zamówić? Trudno znaleźć wszystko u jednego sprzedawcy [emoji17]

reklama
Dziewczyny, szukam prześcieradeł we wzorki, do wózka i do łóżeczka, i na przewijak, ale nie takie na cały przewijak tylko na środek, może macie jakieś stronki gdzie mogłabym zamówić? Trudno znaleźć wszystko u jednego sprzedawcy [emoji17]

Takie na przewijak to chyba widzialam u tego sprzedawcy, ktorego Edyta podlinkowala, ale do wozka i lozeczka juz tylko frote u niego jest. Moze by poszukac u jakis sprzedawcow, ktorzy szyja posciele itd pod zamowienie.
Ja do lozeczka we wzorki kuoilam w Ikei, bo byl w zestawie razem z posciela, a do wozka planuje tylko zwykla pieluszke muslinowa wkladac, bo mam je duze i one sa super mieciutkie.

Do góry