reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Dla mnie chyba najważniejszym elementem wyprawki był wózek, wiedziałam, że maluszek będzie spędzał w nim dużo czasu ze względu na nasze częste podróże. Wybrałam anexa, wózek jest solidny, wytrzymały a do tego bardzo wygodny- dla dzidziusia i dla mnie!;) Do tego łatwy w obsłudze, poręczny, lekki i zwrotny- dla mnie idealny.

reklama
Dzien kuriera z Hubiworld :)

Załączniki

• IMG_20180828_101616.jpg
    IMG_20180828_101616.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 109
@karolinka22 ja staram się we wszystkim znaleźć złoty środek i tak celowac w średnia półkę. A czy się opłacało to pewnie za rok będę mogła powiedzieć, bo doświadczenie mam na poziomie 0:) @Koka27 fajnie, jedno zamówienie i z głowy. W dzisiejszych czasach nawet z domu nie trzeba wychodzić żeby skompletować wyprawkę. Do mnie kurier dzisiaj karmę dla psa przywiozl;)

@karolinka22 ja staram się we wszystkim znaleźć złoty środek i tak celowac w średnia półkę. A czy się opłacało to pewnie za rok będę mogła powiedzieć, bo doświadczenie mam na poziomie 0:) @Koka27 fajnie, jedno zamówienie i z głowy. W dzisiejszych czasach nawet z domu nie trzeba wychodzić żeby skompletować wyprawkę. Do mnie kurier dzisiaj karmę dla psa przywiozl;)
Do mnie jeszczs dzisiaj wanienka przyjdzie ;) lubie robic zakupy online, chodzenie po sklepach mnie wnerwia i w sumie ide jak chce cos kupic sobie z ciucha, bo online dla siebie nie lubie akurat, bo rozrzut rozmiarow jest taki, ze przy moich gabarytach ciezko utrafic ;) i kupowania butow unikamy, chyba, ze np jakis model w sklepie przymierzymy i wtedy online jesli jest taniej :)

Hehe ja poczytałam pół godziny i się zdecydowałam na lateksowo-kokosowy [emoji5][emoji106]
https://hevea.krakow.pl/materace-dla-dzieci-lateksowe-piankowe-czy-z-kokosem-n-4.html
A kupuję taki:
https://hevea.krakow.pl/materac-lateksowo-kokosowy-hevea-krzys-120x60-p-4.html
Triche drogi, wiem... ale dla kręgosłupa zdrowy i posłuży spokojnie do 3.roku życia [emoji106][emoji847]

Pięknie!!!![emoji847] brawo Ty!![emoji847]

Dzięki ;) też zostaję chyba przy tej firmie.

@Koka27 a powiedz, jak z jakością bawełny kocyków/poduszek itp? mięciutka i przyjemna, czy szorstka? Bo chciałam pozamawiać właśnie z tej stronki różne rzeczy, ale te ceny są tak niskie, że już nie wiem, co o tym sądzić...

reklama
Do mnie jeszczs dzisiaj wanienka przyjdzie ;) lubie robic zakupy online, chodzenie po sklepach mnie wnerwia i w sumie ide jak chce cos kupic sobie z ciucha, bo online dla siebie nie lubie akurat, bo rozrzut rozmiarow jest taki, ze przy moich gabarytach ciezko utrafic ;) i kupowania butow unikamy, chyba, ze np jakis model w sklepie przymierzymy i wtedy online jesli jest taniej :)
Ja wczoraj byłam w dziecięcych sklepach zrobić rozeznanie w cenach i mnie trafiało. W 2 sklepach sprzedawczynie łaziły za mną i usiłowały coś wcisnąć. Miałam ochotę uciekać. Nic tam nie kupiłam, bo czułam się osaczona. Oglądałam łóżeczka, a one stały nade mną i czekały aż powiem które. Jak się nie zdecydowałam to było "a kocyk pani ma? Wanienkę? Rożek? Ręczniczek?" itd. Kupię na allegro. Cenowo też mnie to lepiej wyjdzie. Kupiłam coś jedynie w trzecim sklepie gdzie nikt nade mną nie stał i miałam spokój. Wanienkę i 2 pajacyki, które mój mąż wybrał Małej :)
Fili - szkoda, że mieszkasz za granicą, bo aż bym Cię zapytała czy mogę u Ciebie kupić taki kocyk :)

Do góry