reklama
majacyr
Fanka BB :)
Gdzie takie cudo upolowałaś[emoji7][emoji7]?A dziś w przypływie sił chęci i motywacji machnęłam młodemu dresik 62-68
sanns
Zaciekawiona BB
Gdzie takie cudo upolowałaś[emoji7][emoji7]?
Sama uszyłam
majacyr
Podziwiam.Sama uszyłam
Cudnie wyszło.
Ja mam maszynę, w podstawówce szyłam.
Dostałam maszynę i stoi, raz już facet ją ustawiał, bo nie mogliśmy uruchomić, a teraz chwile2 chodzi i rwie nitki [emoji20]
sanns
Zaciekawiona BB
A jaka masz maszynę ? Najlepiej jakbyś miała kogoś w okolicy kto się zna na szyciu i by Cię nauczył bo to czasem paproszek wystarczy i maszyna nie szyje .
Sama uszyłam
Czizez! Szacuneczek!!! Piękny jest
springflower
Dziewczyny, opowiadałam mamie, że kupiłam po 5 par ubranek z rozmiaru 56 i 62, czyli body i spodenki (wyjdzie około, 62 pewnie więcej), a ona na to, że co tak dużo... Słyszałam, że dzieci często się przebiera, a ona zdziwiona była bardzo.
Ma idealistyczne wspomnienia ciąży - zero dolegliwości, łatwy poród, spokojne, czyste dziecko ;/;/ i ja też wg niej tak bede mieć. Przesadziłam, czy nie?
Ma idealistyczne wspomnienia ciąży - zero dolegliwości, łatwy poród, spokojne, czyste dziecko ;/;/ i ja też wg niej tak bede mieć. Przesadziłam, czy nie?
Ja tez tak mam. Po 6 bodow, spodenek, do tego jakies pajace dojda. A i tak mysle, ze to niewiele,ale jeszcze znajoma sis zaoferowala, ze odda mi pare rzeczy po synku, to wiecej nie kupuje poki co. Ja pamietam jak młodą nieraz po 3 razy dziennie przebierac musialam i serio jak bym miala codziennie prac i prasowac, bo ubrania by sie konczyly to bym szału dostała.Dziewczyny, opowiadałam mamie, że kupiłam po 5 par ubranek z rozmiaru 56 i 62, czyli body i spodenki (wyjdzie około, 62 pewnie więcej), a ona na to, że co tak dużo... Słyszałam, że dzieci często się przebiera, a ona zdziwiona była bardzo.
reklama
Dusia94
Myślę ,że nie przesadzilas . Moja mama stwierdziła że mam bodow nie kupować bo są nie potrzebne i dzieci się w kaftaniki ubiera A nie body . W końcu wyszło, że po prostu kiedy ja byłam mała nie było bodów więc mama stwierdziła, że są niepotrzebne Ale pokłócić się o to zdążyłyśmyDziewczyny, opowiadałam mamie, że kupiłam po 5 par ubranek z rozmiaru 56 i 62, czyli body i spodenki (wyjdzie około, 62 pewnie więcej), a ona na to, że co tak dużo... Słyszałam, że dzieci często się przebiera, a ona zdziwiona była bardzo.