reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

A dziś w przypływie sił chęci i motywacji machnęłam młodemu dresik 62-68 ;)

Załączniki

• IMG_20180718_133452.jpg
    IMG_20180718_133452.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 160
reklama
Dziewczyny, opowiadałam mamie, że kupiłam po 5 par ubranek z rozmiaru 56 i 62, czyli body i spodenki (wyjdzie około, 62 pewnie więcej), a ona na to, że co tak dużo... Słyszałam, że dzieci często się przebiera, a ona zdziwiona była bardzo.
Ma idealistyczne wspomnienia ciąży - zero dolegliwości, łatwy poród, spokojne, czyste dziecko ;/;/ i ja też wg niej tak bede mieć. Przesadziłam, czy nie?

Dziewczyny, opowiadałam mamie, że kupiłam po 5 par ubranek z rozmiaru 56 i 62, czyli body i spodenki (wyjdzie około, 62 pewnie więcej), a ona na to, że co tak dużo... Słyszałam, że dzieci często się przebiera, a ona zdziwiona była bardzo.
Ma idealistyczne wspomnienia ciąży - zero dolegliwości, łatwy poród, spokojne, czyste dziecko ;/;/ i ja też wg niej tak bede mieć. Przesadziłam, czy nie?
Ja tez tak mam. Po 6 bodow, spodenek, do tego jakies pajace dojda. A i tak mysle, ze to niewiele,ale jeszcze znajoma sis zaoferowala, ze odda mi pare rzeczy po synku, to wiecej nie kupuje poki co. Ja pamietam jak młodą nieraz po 3 razy dziennie przebierac musialam i serio jak bym miala codziennie prac i prasowac, bo ubrania by sie konczyly to bym szału dostała.

reklama
Myślę ,że nie przesadzilas . Moja mama stwierdziła że mam bodow nie kupować bo są nie potrzebne i dzieci się w kaftaniki ubiera A nie body . W końcu wyszło, że po prostu kiedy ja byłam mała nie było bodów więc mama stwierdziła, że są niepotrzebne Ale pokłócić się o to zdążyłyśmy

Do góry