FiLi88
Fanka BB :)
Hej, cieszę się, że udało znaleźć mi się ten wątek [emoji1]również przymierzamy się do kupna tego wózka. Czy naprawę jest tak lekki jak piszą? My mieszkamy w bloku bez windy, także to taki priorytet. Na zewnątrz zapewne jeszcze nie sprawdzałaś, ciekawi mnie czy koła bardzo hałasują podczas jazdy (w końcu nie są pompowane). Ogólnie jestem chyba zdecydowana na 90% na jego kupno [emoji7]
Kolor śliczny [emoji7][emoji7][emoji7]
Wczoraj nie dalam rady juz nic przetestowac, bo wrocilismy ok 22, ale dzis sprawdzilam to i owo. Wozek nie halasuje, kola faktycznie nie sa pompowane, jak np mialam w Murze4, ale one nie sa plastikowe, to taka bardzo mocno utwardzona pianka. Prowadzi sie swietnie. Jedna reka bez zadnego problemu. Jesli chodzi o wage to tak jak pisalam, jest na prawde lekki. Wgl mnie jak wniesiesz osobno gondole z dzidziem i osobno stelaz to bez problemu. Sciaganie banalnie proste. Guziki sie wklikuje i sciaga gondole, badz siedzisko - co wazne, nie trzeba tych guzikow trzymac przy sciaganiu ze stelaza.
@FiLi88, to mój upatrzony wózek! Też jestem na niego zdecydowana od początku. Nawet ten sam kolor
Powiedz, jak Twoje odczucia? Łatwo się składa?
Na zdjęciach wygląda super.
EDIT. Widzę, że odpowiedziałaś, wtedy kiedy pisałam posta W ogóle ciężko o opinie w necie o nim, widziałam chyba tylko jeden test.
Z kazdym dniem coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, ze byl to bardzo dobry wybor. Mam nadzieje ze i tak bedzie jak dzidzio bedzie juz pasazerem.
Jesli macie jakies pytania, to smialo. Chetnie odpowiem
Wstawiam kilka zdjec zrobionych w swietle dziennym. Ciezko jest kolor zlapac i te drobne kropeczki, ale mam nadzieje, ze jest ok.