reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Ja czekam na reklamacje tego łóżeczka [emoji23] jak mi do końca tygodnia nie odpiszą pozytywnie, to maz złoży je z ta częścią - ona ma po prostu dwie wady srednio estetycznie wyglądające, ale poza tym jest dobra, żeby sie zdażyło wywietrzeć.. a jak doślą te cześć nową, poprawiona to się tylko wymieni... mam taką wizje.. nie wiem jeszcze co na to mój mąż [emoji23][emoji85]
I zacznę prać te rożki, kocyki i większe rzeczy. A początkiem października w końcu ciuszki [emoji106] będę przygotowana lepiej niż w 1.ciąży [emoji23]
Do przyda, do przodu trzeba isc [emoji5] bobasy już sie powoli szykują... nabierają masy na wyjście [emoji28]

Z każdym dniem widzę, że te nasz bobasy bardzo niecierpliwe ;) u większości z nas coś się już dzieje.
Ja miałam plan, żeby na koniec września mieć już chociaż te grubsze rzeczy ogarnięte, ale coś mi nie wyszło.
Obecnie robię poprawki malarskie u Małej w pokoju i kończę myć meble. Mąż w weekend zamocuje karnisz. Firanki wczoraj zamówiłam :)
A łóżeczko jeszcze nie przyniesione. Czeka zapakowane po starszym bracie. A ja dalej myślę co z tym drugim lozeczkiem /kołyska.

Miłego dnia Dziewczyny i owocnych przygotowań wyprawkowych;)

A co u Ciebie z tym lóżeczkiem ? :-/

Jeden bok od łóżeczka, ten taki krotki, w łuk, przyszedł u góry z taką jakby wada estetyczna- właściwie dwoma, wyglada to jakby komuś cos nie wyszło i zaszpachlował?pomalowal to, ale widać gołym okiem jest... No brzydko wyglada. Ma być ładne łóżeczko, a nie jakieś byle jakie poprawki [emoji853] [emoji35]

Z każdym dniem widzę, że te nasz bobasy bardzo niecierpliwe ;) u większości z nas coś się już dzieje.
Ja miałam plan, żeby na koniec września mieć już chociaż te grubsze rzeczy ogarnięte, ale coś mi nie wyszło.
Obecnie robię poprawki malarskie u Małej w pokoju i kończę myć meble. Mąż w weekend zamocuje karnisz. Firanki wczoraj zamówiłam :)
A łóżeczko jeszcze nie przyniesione. Czeka zapakowane po starszym bracie. A ja dalej myślę co z tym drugim lozeczkiem /kołyska.

To właśnie ja mam plan na przyszły tydzień, żeby zacząć i mam nadzieje, że na planie sie nie skonczy [emoji847][emoji23]
A js zdecydowałam sie na tę tiny love 3w1. Jak ci nie zależy na bajerach to kup moze zwykła kołyskę?[emoji848]

Jeden bok od łóżeczka, ten taki krotki, w łuk, przyszedł u góry z taką jakby wada estetyczna- właściwie dwoma, wyglada to jakby komuś cos nie wyszło i zaszpachlował?pomalowal to, ale widać gołym okiem jest... No brzydko wyglada. Ma być ładne łóżeczko, a nie jakieś byle jakie poprawki [emoji853] [emoji35]

To właśnie ja mam plan na przyszły tydzień, żeby zacząć i mam nadzieje, że na planie sie nie skonczy [emoji847][emoji23]
A js zdecydowałam sie na tę tiny love 3w1. Jak ci nie zależy na bajerach to kup moze zwykła kołyskę?[emoji848]
O kuzwa [emoji17] To ty się kłuć z nimi ! A z kąd zamawiałaś? Ale bym się wku*wila, mam nadzieję że Ci wymienia tę cześć!!!

Ja też mam zwykłą kolyskę, bez bajerów jakiś, siostra mi oddała po swojej córeczce [emoji4]

Mam właśnie zapisane w ulubionych takie zwykłe białe, podobne do lozeczek tylko gabaryt mniejszy i chyba się zdecyduję ;)

Pokaż firanki bo szukam.czegoś do pokoju dzieci :)

reklama
Do góry