reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

reklama
Taki to humor popsuje i radość z zakupów. Dlatego lepiej samej chodzić. Ahhh
Ja właśnie kombinuje jakby tu zrobić malowanie w pokoju. Normalnie sama bym to zrobiła ale chyba kogoś poproszę o pomoc. Tak już bym chciala to ogarnac i ustawic wszystko tak jak ma byc. No i w tedy spakowac torbę i czekać;)

Drogo. 80zł najtańszy materac. Olaboga.
Pościel droga.
Powiedz mu, że niektóre z nas tu kupiły materac za 280zł to może mu się głupio zrobi i kupicie jakiś inny niż najtańszy. (Albo pomyśli, że my głupie rozrzutne baby jesteśmy ;) ) A ciuszki śliczne, ten kaftanik z koparą mi się podoba :D

Taki to humor popsuje i radość z zakupów. Dlatego lepiej samej chodzić. Ahhh
Ja właśnie kombinuje jakby tu zrobić malowanie w pokoju. Normalnie sama bym to zrobiła ale chyba kogoś poproszę o pomoc. Tak już bym chciala to ogarnac i ustawic wszystko tak jak ma byc. No i w tedy spakowac torbę i czekać;)
Koniecznie kogoś poproś, na pewno znajdzie się dobra dusza, a to przecież nie jest wielka filozofia:)

A jaki zestaw ubranek bierzecie do szpitala? I ile? Jeden na jeden dzień? Pewnie bym się dowiedziała podczas szkoły rodzenia, ale nie wiem czy szybciej nie Urodzę niż się do mnie odezwą... :)

A jaki zestaw ubranek bierzecie do szpitala? I ile? Jeden na jeden dzień? Pewnie bym się dowiedziała podczas szkoły rodzenia, ale nie wiem czy szybciej nie Urodzę niż się do mnie odezwą... :)
Ja biorę po 1 zestawie na dzień.
Do torby wrzucę jeden na 56 i jeden na 62.
Mąż i tak co dzień będzie to doniesie.
Ze 3 pieluchy tetrowe do buźki i rożek.

Maja fajne koszulki :)

Ja dzisiaj zamówiłam jeszcze jedna koszule dla siebie, biustonosz do karmienia i komplet dla Małej ;)
Jutro zamawiam przewijak i prześcieradła.
Torba dalej niespakowana, ale szlafrok już wyprasowany :tak:

U nas w szpitalu dają ubranka, trzeba mieć tylko na wyjście, ale jak ktoś chce to położne ubierają w nasze ciuszki. Na początek pakuję 2-3, a potem mąż dowiezie.

reklama
Do góry