reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja nawet rozka nie uzylam przy pierwszym. Tez myslalam ze bedzie potrEbny a okazal sie zbedny. Otulacze mam po malym. Jak bedzie dziewczynka to bedzie w niebieskich czasem hihi :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
W tą strone jest ok[emoji2] ale weź noś chlopaka w rozówych paseczkach albo różowych kwiatuszach...[emoji13][emoji13][emoji13] Ja bym pewnie i zawinęła, ale mój meżuś napewno na to nie pozwoli[emoji6]

reklama
25_pixels nie wszystkie bejbiki lubią być ciasno owinięte.Moje nie lubiły więc i ten zakup sobie daruje.Może dlatego że moje dziewczyny rodziły się 2 tygodnie po terminie to już niepotrzebowały takiego otulania.

Bardzo możliwe, że nie wszystkie. Mój urodził się w 38 tygodniu. Może jeszcze potrzebował. Ale wszystkie maluszki jakie znam (oprócz jednego) uwielbiały. Dlatego planuję zakupić. Powoli zaczynam się zastanawiać jak to będzie. Uśmiałam się z męża kilka dni temu. Razem z synkiem planowali juz wyjazdy na truskawki i borówki (na farmy zbierać) o ile truskawki jak najbardziej to borówki amerykańskie juz tak o ciut za blisko terminu [emoji23][emoji23][emoji23] poprzednim razem dzień przed cesarką wybrałam się do muzeum z rodziną... jakiegoś powera dostałam. Pomimo rey kuszlowej i wogole. 8 godzin chodziłam. No a potem ledwo na cesarkę zdążyłam [emoji23][emoji23][emoji23] także z borówkami nawet nie będę ryzykować. Za daleko do nich. Mogę naprawdę nie zdążyć [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W tą strone jest ok[emoji2] ale weź noś chlopaka w rozówych paseczkach albo różowych kwiatuszach...[emoji13][emoji13][emoji13] Ja bym pewnie i zawinęła, ale mój meżuś napewno na to nie pozwoli[emoji6]
Aj tam jak w domu to pol biedy:) nikt nie widzi. A jak jest to wydawac kase tylko zeby kolor inny byl...

Dzisiaj i ja zrobiłam swój pierwszy zakup. Takiej okazji nie mogłam przegapić :)
Przepraszam że nie wyciągam ale wolę żeby ma razie wszystko było zapakowane ;)
1487178015-aaaaaa.jpeg

Jeszcze długo się zastanawiałam na kombinezonem z misia a kompletnie nie mam pojęcia jak maluszka ubiera się latem... no i to byl rozmiar 50 więc typowo zaraz po porodzie musiałoby byc dzieciątko ubierane
1487178116-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj bylam w pepco dla bobasa niestety nic nie kupilam, ale sobie dwie koszule po 10 z gazetki. W miare ok, choc szalu nie ma, jak sie spiora to nie szkoda bedzie do porodu.

reklama
@GuaRaNa zakochałam się w tym kocyku!! :) ja próbowałam sił na szydełku ale niestety dużo nerwów mnie to kosztowało a efekt żaden :(

p19uflw1jarcljhd.png

Do góry