W tą strone jest ok[emoji2] ale weź noś chlopaka w rozówych paseczkach albo różowych kwiatuszach...[emoji13][emoji13][emoji13] Ja bym pewnie i zawinęła, ale mój meżuś napewno na to nie pozwoli[emoji6]Ja nawet rozka nie uzylam przy pierwszym. Tez myslalam ze bedzie potrEbny a okazal sie zbedny. Otulacze mam po malym. Jak bedzie dziewczynka to bedzie w niebieskich czasem hihi
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A też był w zakresie wagowym 0-18?Guarana śliczny kocyk.
Kurektyna my mieliśmy fotelik graco który też się wypinał z bazy.
Jak tak to daj znać jaki model. Bo jeszcze muszę popatrzeć i poczytać przed ostateczną decyzją
25_pixels
Fanka BB :)
25_pixels nie wszystkie bejbiki lubią być ciasno owinięte.Moje nie lubiły więc i ten zakup sobie daruje.Może dlatego że moje dziewczyny rodziły się 2 tygodnie po terminie to już niepotrzebowały takiego otulania.
Bardzo możliwe, że nie wszystkie. Mój urodził się w 38 tygodniu. Może jeszcze potrzebował. Ale wszystkie maluszki jakie znam (oprócz jednego) uwielbiały. Dlatego planuję zakupić. Powoli zaczynam się zastanawiać jak to będzie. Uśmiałam się z męża kilka dni temu. Razem z synkiem planowali juz wyjazdy na truskawki i borówki (na farmy zbierać) o ile truskawki jak najbardziej to borówki amerykańskie juz tak o ciut za blisko terminu [emoji23][emoji23][emoji23] poprzednim razem dzień przed cesarką wybrałam się do muzeum z rodziną... jakiegoś powera dostałam. Pomimo rey kuszlowej i wogole. 8 godzin chodziłam. No a potem ledwo na cesarkę zdążyłam [emoji23][emoji23][emoji23] także z borówkami nawet nie będę ryzykować. Za daleko do nich. Mogę naprawdę nie zdążyć [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patysia152
Aj tam jak w domu to pol biedy nikt nie widzi. A jak jest to wydawac kase tylko zeby kolor inny byl...W tą strone jest ok[emoji2] ale weź noś chlopaka w rozówych paseczkach albo różowych kwiatuszach...[emoji13][emoji13][emoji13] Ja bym pewnie i zawinęła, ale mój meżuś napewno na to nie pozwoli[emoji6]
Angelika:)
Dzisiaj i ja zrobiłam swój pierwszy zakup. Takiej okazji nie mogłam przegapić
Przepraszam że nie wyciągam ale wolę żeby ma razie wszystko było zapakowane
Jeszcze długo się zastanawiałam na kombinezonem z misia a kompletnie nie mam pojęcia jak maluszka ubiera się latem... no i to byl rozmiar 50 więc typowo zaraz po porodzie musiałoby byc dzieciątko ubierane
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam że nie wyciągam ale wolę żeby ma razie wszystko było zapakowane
Jeszcze długo się zastanawiałam na kombinezonem z misia a kompletnie nie mam pojęcia jak maluszka ubiera się latem... no i to byl rozmiar 50 więc typowo zaraz po porodzie musiałoby byc dzieciątko ubierane
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Truskaweczka2017
Moderatorka
@Angelika:) taki kombinezon misiowy to dopiero jak zrobi się chłodniej. Moj synek urodził się na początku października i zakładałam mu taki na spacery.
Wiiktoriiaaa
Angelika super zakup. Widze ze Tesco nawiedzilas
Wiiktoriiaaa
Ja dzisiaj bylam w pepco dla bobasa niestety nic nie kupilam, ale sobie dwie koszule po 10 z gazetki. W miare ok, choc szalu nie ma, jak sie spiora to nie szkoda bedzie do porodu.
GuaRaNa
O to może zajadę do Tesco bo właśnie bodziaków nie mam
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama