reklama
Aj tam jak w domu to pol biedy nikt nie widzi. A jak jest to wydawac kase tylko zeby kolor inny byl...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zakupiłam[emoji16] Akurat byłam w TKMaxx po prezent na urodziny kolezanki córci i sie trafił chłopakowy a cena nie zaporowa!!! Jak jednak bobas zechce być dziewczynką, to bedziemy strzelać aż się w końcu chłopak do tego otulaczka trafi[emoji13][emoji13][emoji13]
JustynaWM
Fanka BB :)
Dziewczyny mam ogłoszenie
Chętnie odsprzedam nową bluzkę z Lidla ciążową. Kupiłam za dużą a na zwrot jest tylko 7 dni więc za późno. A jest bardzo ładna i szkoda że leży.
Rozmiar M a tak naprawdę L-XL, ja normalnie noszę M czasem L a ta jest luźna wszędzie, w ramionach biuście rekawy za długie. Cały jej urok że powinna być obcisła i eksponować brzuszek
Sprzedam za 23zł plus przesyłka polecona, jak ktoś chętny to na priv
Chętnie odsprzedam nową bluzkę z Lidla ciążową. Kupiłam za dużą a na zwrot jest tylko 7 dni więc za późno. A jest bardzo ładna i szkoda że leży.
Rozmiar M a tak naprawdę L-XL, ja normalnie noszę M czasem L a ta jest luźna wszędzie, w ramionach biuście rekawy za długie. Cały jej urok że powinna być obcisła i eksponować brzuszek
Sprzedam za 23zł plus przesyłka polecona, jak ktoś chętny to na priv
@Angelika:) Prześliczne bodziaki!!! Tak jak nie przepadam za bohaterami bajek na ubrankach tak Bambi uwielbiam!!! Moze to sentyment z dzieciństwa czy coś...
safiya
jak poznamy płeć to lecę do Tesco, bo mam 100 zł bon jeszcze hahahaZ Tesco dobre ciuszki jakościowo no fajne ceny ale mało neutralnych u nas a płci nie znam
GuaRaNa
A to ma jakieś zapięcia czy tylko omotać?
Zakupiłam[emoji16] Akurat byłam w TKMaxx po prezent na urodziny kolezanki córci i sie trafił chłopakowy a cena nie zaporowa!!! Jak jednak bobas zechce być dziewczynką, to bedziemy strzelać aż się w końcu chłopak do tego otulaczka trafi[emoji13][emoji13][emoji13]
Sorki ale kompletnie się nie znam na tym.
Sent from my KIW-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Ten jest do omotania bez zapięcia, siostrze dla córki kupiłam taki i.sie świetnie sprawdzał mała nic nie wyciagała było jej ciasno i wygodnie[emoji16]A to ma jakieś zapięcia czy tylko omotać?
Sorki ale kompletnie się nie znam na tym.
Sent from my KIW-L21 using Forum BabyBoom mobile app
To ma mniej wiecej taki krój:
http://szpital.enel.pl/
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Ale Wy piękne rzeczy kupujecie. Mnie strasznie korci żeby zacząć kupować ale jeszcze się powstrzymuję. Po pierwsze nie znam płci a po drugie jeszcze się boję.