reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Zrobię sobie tylko na szydełku :)
Na razie robi się drugi kocyk.
A tu pierwszy.
1486995929-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie widziałam ładniejszego kocyka. Mogłabym od Ciebie nawet kupić gdybyś robiła na sprzedaż.

reklama
Mi nie podobają się rożki. Lubię swaddling blankets. Każdy lubi co innego [emoji16]
1d059e70d7312f5990349819c7ba8056.jpg
525bc75ad70820ea2c94d765a61401de.jpg

U mnie na rożek i tak będzie za ciepło. Mamy ciepłe jesienie. W zeszłym roku było gorąco do połowy października.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Piekny kocyk!! W moich kolorach!

Super zakupyki dla maluszków poczyniłyście

@25_pixels ja uwielbiam otulaczki! Ale mam tylko babskie[emoji53]
Rożków nie lubię i nie zamierzam kupować.
Taka ciekawosta na jednym z opakowań otulaczka orientacyjnie co do ubierania dziecka do snu pod otulacz to jest napisane:
24C-tylko pielucha
21C- body na ramiaczka
18C-body z krótkim rekawkiem
16C-pajacyk
Więc gdzie tu miejsce dla grubego rożka[emoji6] toć wg tego w nim dziecko powinno być nagie...hihi

reklama
Witam i tu. My dla leo mamy krzeselko cybex sirona. Ale dla drugiego chcemy jednak nosidelko i chyba zostaniemy przy cybex albo maxi cosi jakis na isofixie. A potem dzidzia przejdzie na sirone dla starszaka nowe sie kupi bo bedzie duzy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry