reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja tez kupie otulacz no i rożek bo to moje pierwsze dziecko i na poczatku bede czula sie chyba pewniej trzymajac dziecie w rozku. A nawet jesli nie ja to mąż z pewnoscia. :)

reklama
Ja nawet rozka nie uzylam przy pierwszym. Tez myslalam ze bedzie potrEbny a okazal sie zbedny. Otulacze mam po malym. Jak bedzie dziewczynka to bedzie w niebieskich czasem hihi :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

I co rzeczywiście się tak uspokaja dziecko w tym otulaczu? Nie miałam wcześniej do czynienia.
Dzięki za pochwały dot. kocyka :) takie hobby, cały czas coś dziobię.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I co rzeczywiście się tak uspokaja dziecko w tym otulaczu? Nie miałam wcześniej do czynienia.

Mi tez sie baaaardzo podoba twoj kocyk! [emoji7]
Dziecko ma odruchy moro ktore w nocy moga wybudzac, a otulacz je tlumi no i dziecie czuje sie bezpiecznie otulone jak u mamy pod sercem. :) To tak z opinii z internetu bo ja sama bede 1 raz testowac. :D

Prawda, to rozcapierzanie rączek rzeczywiście przeszkadza. Jejku moja córka ma 6 lat i takich rzeczy nie pamiętam. Ciekawe co jeszcze zapomniałam. Może spróbuję te otulacze.

Mój uwielbiał. Tak długo jak był owinięty spał.
Nie musisz owijać rączek. Zależy jak dzieciaczek lubi. Takie maluszki bardzo lubią być owinięte.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
25_pixels nie wszystkie bejbiki lubią być ciasno owinięte.Moje nie lubiły więc i ten zakup sobie daruje.Może dlatego że moje dziewczyny rodziły się 2 tygodnie po terminie to już niepotrzebowały takiego otulania.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry