25_pixels
Fanka BB :)
LO Boże to faktycznie... nie no pewnie. Powiem ze może dlatego że ja jestem taka ze kupuje tylko to co musze chociaż wierz mi ze należę do osób które bardzo sobie ułatwiają życie. ale też nie lubię otaczać się milionem rzeczy
Generalnie uważam że każdy robi tak jak lubi lub na tyle ile go stać. Nie mnie oceniać czy tobie. Bo coś co przyda się jednej mamie, tobie niekoniecznie.
Wszystko zależy od dynamiki rodziny (dużo jeżdżę), ilości dzieci w domu, rozkładu dnia że tak powiem, pory roku czy chociaż szerokości geograficznej (Hehehe mamy właśnie okazje się przeprowadzić w cieplejsze klimaty bo w tej całej zadymie jeszcze tego brakuje [emoji12])
Ale nie powiem. Pierwszy raz na widok takiej ilości sprzętów miałam opad szczęki [emoji33] nie jestem minimalistką. Lubię mieć to. Czy tamto. Ten nowy styl, gdzie wszędzie widzisz płaskie/kanciaste powierzchnie do mnie nie przemawia. Wyglada to dla mnie jak laboratorium[emoji23] a to mam w pracy[emoji23] nie mam tez miliona ******* na półkach, ale coś zawsze jest. Teraz to juz wogole (zadania domowe, książki, listy, papiery z pracy, etc) nie mam nawet siły tego ogarniać [emoji33] zwłaszcza ze za tydzień zaczynamy kłaść podłogi, malować, remont łazienki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom