reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

A nie lepiej właśnie przyłożyć do piersi niż smokiem zapychać.
Moja młodsza też nienawidzi skarpetek ale zmuszam chociaż do chodzenia w papciach.
Moja to w ogóle artystka bo przebiera się w domu w sukienkę a im strojniejsza plus do tego baletki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie lepiej właśnie przyłożyć niż smokiem zapychać.
Moja młodsza też nienawidzi skarpetek ale zmuszam chociaż do chodzenia w papciach.
Moja to w ogóle artystka bo przebiera się w domu w sukienkę a im strojniejsza plus do tego baletki.

Przyłożyć gdzie? Do piersi? Ok, ale nie na 3 godziny [emoji33]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje wczorajsze microzakupy :) w superpharm jest promocja -30% na canpol, butelka szklana 2szt za 15zl :) a smoczki zażyczył sobie tatuś ;)

1486816296-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

Dziewczyny a znacie aptekę internetową Gemini? Porownajcie sobie ceny. Mamuśki z pomorza pewnie znają. Ps. Nikt mi nie płaci za reklamę ;)

Ja mam gemini w miescie. Kolejki straszne 5 kas w srodku. Ale nie wszystko maja tansze i coraz czesciej zdarzaja sie duzo drozsze leki. U mnie w aptece jeszcze sobie zastrzegli ze nie realizuja zamowien z neta. Smiech na sali.

reklama
a905a3ea80367935865f8d0ef739dcfa.jpg

Mój szpital daje takie kosmiczne smoczki dla dzieci [emoji23] wydają się być bardzo ciężkie. Ale dzieci lubią.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to jest do ssania czy do butli.
U mnie młoda na takim kauczuku do ssania jechała. Rewelacja bo nie usicka tak buzi. Ale tych najmniejszych chyba nie ma. Wszystkie od 0-3 wydają się wielkie.

Do góry